casino siteleri

Haberimiz ses getirdi geç de olsa ödül verdiler

Malatya Haber Girişi : 08 Haziran 2019 15:04
Haberimiz ses getirdi geç de olsa ödül verdiler
Türkiye Voleybol Federasy

Genel merkezi Malatya'da bulunan Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği (ASMYD) tarafından düzenlene gece de Herkese ödül verdiler bir ona veremediler diyerek haber yapmıştık 
Genel merkezi Malatya’da bulunan Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği (ASMYD) tarafından Malatyaspor’un efsane futbolcusu Mustafa Karadağ anısına düzenlenen 1. Malatya Spor Adamları Gecesi’nde ödüller dağıtılırken Türkiye Veleybol Federasyonu Başkanı Malatyalı Mehmet Akif Üstündağ’a verilmemesi tepkiyle karşılanmıştı

Deprem konutları

YouTube Haber arası

AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi finalleri Malatya’ya getirmiş Haziran ayında Veleybol Milli takımı bir hafta Malatya’da kampa sokacak olan Başkan Üstündağ’ın Türkiye Slovakya maçın Malatya’da olunacağının da müjdesini vermişti.
Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği haberimizi haklı bularak yaptığı yanlışın farkına vararak Türkiye Slovakya Milli Maçı öncesi Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın M.Akif Üstündağ’ı ASMYD olarak ödüllendirdiler.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Slovakya ile oynadığı müsabaka öncesi Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASMYD) tarafından ödül verildi. Türk voleybolunun elde ettiği başarılar ve Malatya sporuna sunduğu katkılar nedeniyle ödüle layık görülen Üstündağ’a ödülünü ASMYD Genel Başkanı Akif Çelik verdi.

Malatya Merkez Spor Salonu’ndaki karşılaşma öncesi düzenlenen ödül töreninde konuşan Mehmet Akif Üstündağ, “Türk voleybolu dünyada önlenemez yükselişini sürdürürken, bizim de memleketimiz olan Malatya’da böyle bir ödüle layık görülmemiz gurur verici” dedi.

ASMYD Genel Başkanı Çelik ise Üstündağ’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.