casino siteleri

Hakem Halis Özkahya Hakkında şok iddia

Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2019 15:02
Hakem Halis Özkahya Hakkında şok iddia
Hakem Halis Özkahya Hakkı

Hakem Halis Özkahya Hakkında şok iddia
Şimdi MHK ne diyecek herkes onu merak ediyor
 
TRT Spor’daki ‘Teknik Analiz’ programında pozisyonları değerlendiren eski hakem Bünyamin Gezer, Malatya’nın ince ince nasıl doğrandığını anlattı.
İzmir Bölgesi hakemi Halis Özkahya’nın, bir hafta sonra İzmir takımı Göztepe ile maçı bulunan Yeni Malatyaspor’un maçına atanmasına dikkat çekerek başlayan Bünyamin Gezer, “Malatyaspor’un bir dahaki hafta maçı kiminle? Göztepe ile. Göztepe nerenin takımı? İzmir’in. Hakem hangi bölge? İzmir. 1 hafta sonraki o maça niye bakmıyorsunuz? Akıllara niye soruları sokuyorsunuz? Sergen Hoca, Robin Yalçın haksız yere atıldılar. Haftaya İzmir’de maçları var. Bu maça Halis Özkahya’dan başka hakem niye atamıyorsunuz: O kadar maç var varken, niye İzmir Bölgesi hakemini bu maça veriyorsunuz?” diye konuştu.

Deprem konutları

Esenlik haber arası


Gezer, maçın görüntüleri üzerinden yaptığı yorumda, Kasımpaşa’nın 13. dakikada Koita ile attığı golün net ofsayt olduğunu söyledi. Quarisma’nın kullandığı serbest atıştan sonra Koita’nın kaleciden dönen topa vurarak gol yaptığı pozisyonda, 6 pas içerisinde Farnolle’yi rahatsız eden 2 Kasımpaşalı oyuncunun ofsaytta olduklarını belirterek, “Kasımpaşalı 2 oyuncu birden ofsaytta. Bu gol ofsayt. Nasıl gol sayılır? Allah Allah!” diyerek tepkisini dile getirdi. 
Bünyamin Gezer, Yeni Malatyaspor’lu Robin Yalçın’ın gördüğü ilk sarı kartın doğru olduğunu, ancak 77. dakikada kırmızı kartla oyundan atılmasına yolaçan ikinci sarı kartın kesinlikle yanlış verildiğini belirtti. Gezer, ikinci sarı karttaki pozisyonu yorumlarken, “Ne var bunda. Adam (Kasımpaşalı oyuncu), ayağını Robin’in ayağının altına sokuyor. Sarı kartlık faulle ne alakası var? Net olarak ikinci sarı kart olmamalıydı. Kesinlikle yanlış bir karar.” dedi.