casino siteleri

Hakem Sergen Yalçın'a defol mu dedi?

Spor Düzenleme Tarihi : 04 Kasım 2019 10:10 Haber Girişi : 04 Kasım 2019 10:08
Hakem Sergen Yalçın'a defol mu dedi?
Sezonun flaş takımlarında

Mücadele Malatya'nın 2-1'lik üstünlüğü ile devam ederken, son dakikalarda yaşanan gerilim maça damga vurdu.

Deprem konutları

Malatyaspor'un hocası Sergen Yalçın, yaşanan bir pozisyonun ardından 84. dakikada mücadelenin hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösterdi. Özkahya, Yalçın'a ilk olarak sarı kart, ardından direk kırmızı kart gösterdi.

Bu kararın ardından çılgına dönen başarılı teknik adam, Halis Özkahya'ya sert tepki gösterdi. Hakem Halis Özkahya'nın üstüne yürümeye teşebbüs eden Sergen Yalçın, yardımcıları tarafından zorlukla sakinleştirildi.

YouTube Haber arası

DEFOL MU DEDİ?
Hakem Halis Özkahya'nın Sergen Yalçın'a kırmızı kart gösterirken ''Defol'' kelimesini kullandığı iddia edildi. Sosyal medyada büyük tepkiye neden olan olayın arından Sergen Yalçın'a destek mesajları yağdı.  Malatyalılar, hocalarına sosyal medyada açtıkları 'SergenYalçınYalnızDeğildir' başlık ile destek verdi. Başta Yeni Malatyaspor taraftarı ve Beşiktaş taraftarı olmak üzere birçok Süper Lig ekibi Yalçın'a destek verirken, konuyla ilgili olarak Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye başkanları ile Malatya Milletvekilleri de sosyal medyadan Sergen Yalçın’ın yanında olduklarını belirtiler. Yeni Malatyaspor Kulübü de resmi hesabından Sergen Yalçın'ın fotoğrafını paylaşarak hocalarının yanında olduğunu gösterdi.