casino siteleri

HAKEME RAĞMEN 1 PUAN

Takımımız Bursa ya 1 puan için gittiği her halinden belliydi, Antalya maçı ile arasında uçurum vardı. Yazımda demiştim berabere kalırsak, sezonun ilk devresini 2. Bitiririz, öylede oldu . Trabzon'la puanımız eşit olduğu müddetçe biz üste oluruz, Trabzon kendi sahasında bizi 5-0 yenmesi lazım, aksi takdirde ikili averaj bizde. Ama buraya getiren Trabzon bu işin peşini bırakmaz, hatta şampiyon da olabilir, her maçı seyirci dolduruyor, biz ise 6-7 bin kişiye oynuyoruz. Bu ayıp da bize yeter.
O futbolla Bursa dan 1 puan almamız başarıdır. Zaten bu hakemle galip gelemiyoruz. Bursa da hakemden memnun kalmadı. VAR uygulaması sonucu 2 kez kararını değişti. Yani sözünü yedi. Yorumcular o pozisyona penaltı derse, ben bu işi bilmiyorum demektir. Guilherme yi de haksız attı. 
Bizim takım yıl başı kutlamalarına erken girmiş gibiydiler. Ayakta kalan ve sahanın en iyisi bugün Donalt dı. Kalecimiz de iyi değildi, bunlara rağmen,inanın 1 puanı gene şansımızla aldık. Penaltı kaçmasa puansız dönerdik. SAYGILARIMLA