casino siteleri

Hala Böyle Sevdalar Var mı?

Malatya Haber Girişi : 29 Mart 2018 21:43
Hala Böyle Sevdalar Var mı?
Malatya’nın Yeşilyurt İlç

Her geçen gün artan ve hepimizi umutsuzluğa sürükleyen olayların karşısında Anadolu’nun dillere destan aşkları da var ve anlatılmayı belki de her şeyden çok hak ediyorlar!

Deprem konutları


 

El ele tutuşmak, Kezban ve Hasan

 


“Okulu, bakkalı, kasabı, arabası olmayan bu köyün dillere destan bir aşkı var yetmez mi? Bu aşkı görmek ve fotoğraflamak için Zerne’deydik. Kezban ve Hasan'ın bir ömre sığmayan aşkını karelere sığdırabilmek 20 yıllık fotoğrafçılık hayatımın en keyifli ve en duygusal anı oldu. Şimdi siz de tanık olun...” sözleriyle anlatıyor Yusuf Bey duygularını…

 

 

 

 

Peki, nasıl oldu da bu el değmemiş köyün insanlarının inanılmaz aşkı bizlere ulaştı? 

 

 

Kezban ve Hasan Aşkı, Malatya, Zerne Köyü

 

 

Fotoğrafçı daha önceden Malatya’da Zerne diye bir köyden ve köyde böylesi tatlı ve sıcak insanların olduğundan haberi olmadığını söylüyor.


 

Kezban ve Hasan Aşk hikayesi, Malatya, Zerne Köyü

 

 

Profesyonel olarak düğün fotoğrafçılığı yapan sanatçı güncel konularda da başarılarını görmek isteyenlerin tavsiyesiyle Kızılay'ın düzenlediği bir fotoğraf yarışmasına katılıyor ve insanı ve doğası ile konsepte uygun bir yer araştırmaya başlıyor…

 

 

Kezban ve Hasan aşkı, Malatya, Zerne Köyü, True love

 

 

Ustam dediği Hasan Demirbağ’ın Zerne Köyü’nün ona değişik fırsatlar sunacağını söylemesiyle yolu güzelim köye düşen Karaoğul, köy sakinlerinin insanlığını, samimiyetini ve insan sevgisini görünce hayata bakış açısının değiştiğini dile getiriyor.

 


Kezban, Hasan, True Love, Malatya, Zerne Köyü

 

 

Köyde çektiği fotoğraflarla dereceye giren Karaoğul eğer ödülü kazanırsa yine Zerne Köyü için kullanacağı sözü vermiş. Nitekim bahsedilen yarışmada 4. olmuş ve dediği gibi ödül köye ve köyün güzel gülüşlü çocuklarına ulaşmış.
 

 

Kezban Hasan aşkı, Malatya, Zerne Köyü, old love

 

 

Katıldığı yarışmadan sonra, köyü ziyaret ederek Kezban Teyze ve Hasan Amca’nın acı kahvelerini içmeye giden Karaoğul, çiftin birbirlerine olan tutku dolu bakışlarını görünce hikâyelerini merak etmiş.

 

 

Kezban ve Hasan aşkı, Malatya Zerne Köyü, gerçek aşk

 

 

Nasıl kaçtıklarını, nasıl evlendiklerini, ne zorluklara birlikte göğüs gerdiklerini ve her şeye rağmen bugüne kadar nasıl geldiklerini bizzat kendilerinden dinleme fırsatı bulan fotoğrafçı bu tertemiz iki insana hayran kalıyor. Aklına daha önce çektiği çiftlerin düğün öncesi fotoğraf hikâyeleri gelen Karaoğul, “Neden Kezban Teyze ve Hasan Amca’nın aşklarını da ölümsüzleştirmeyeyim ki?” diye sormuş kendisine. 

 

 

Yusuf Karaoğul, Kezban ve Hasan aşkı, Zerne Köyü

 

 

Fikrini birbirine ne kadar âşık oldukları belli olan çifte söylediğinde başta şaka yaptığını zannetmişler. Ama fotoğrafçı bir şekilde onları bu konuda ikna etmeyi başarmış! 

 

 

Aşk hikayesi, gerçek aşk, Hasan Kezban, Malatya, Zerne Köyü

 

 

Anadolu gençlerine ilham verecek bir aşk hikâyesi böylelikle ölümsüzleşmiş oldu. İyi ki varsınız Kezban ve Hasan çifti!

 

 

Malatya, Zerne Köyü, En güzel düğün fotoğrafları, Hasan Kezban

 

 

"Gerisi sadece onların samimiyeti ve duygusallığıyla ortaya çıktı" diyen Yusuf Beyi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

Yusuf Karaoğul, El öpme, Düğün fotoğrafçısı, Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı

 

 

 

Yazan: Nil Arıcı

 

Düzenleyen: Anadolu Kedisi

YouTube Haber arası