casino siteleri

Halk Çalık’ı istiyor

Siyaset Haber Girişi : 26 Ekim 2023 11:03
Halk Çalık’ı istiyor
Malatya’da yerel seçimler adına hareketli bir süreç yavaş yavaş başlıyor.

Vatandaşın sandıkta görmek istediği isimler ise değişiklik gösteriyor. Bu bağlamda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için halk Öznur Çalık’ı istiyor..
Malatya Busabah Gazetesinde yer alan vatandaşın görüşlerinden bazıları şöyle;

Deprem konutları

“ÖZNUR ÇALIK’LA BİR DEĞİŞİMİN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Öznur Çalık’ı Belediye Başkanı olarak görmek istediğini ifade eden Celal Durmuş isimli vatandaş, Öznur Çalık’ın AK Parti’de güçlü bir isim olduğunu söyledi. Öznur Çalık’ın Malatya’ya yaptığı hizmetlerin büyük olduğuna dikkat çeken Durmuş,
“Öznur Çalık’ın Malatya’ya daha iyi bir hizmet getireceğini düşünüyorum. Fatma Şahin nasıl ki Gaziantep’i ihya etti, Çalık’ın da Malatya’yı ihya edeceğini düşünüyorum. Öznur Çalık’la bir değişimin olacağını düşünüyorum. Malatya’ya yaptığı hizmetler çok büyük”
şeklinde konuştu.

 


“O GELİRSE BELKİ UCUZLUK GELİR”
Belediye Başkanının değişmesiyle birlikte sorunların da düzeleceğini kaydeden Zekiye Sevim isimli vatandaş da,
“Öznur Çalık olsa daha iyi olur. Kadın belediye Başkanı olsa daha iyi olur. Pahalılık almış başını gidiyor, o gelirse belki ucuzluk gelir. Çünkü belediyenin marketleri de çok pahalı. Çalık, Malatya’nın sorunlarını bilen biri. Belediye Başkanı değişse bu sorunlar da düzelir diye düşünüyorum”
diye konuştu.


“HER ŞEYE ÖNCÜLÜK YAPIYOR”
Çalık’ın her şeyde öncülük yaptığını ileri süren Fatih Kalkan isimli vatandaş da,
“Öznur Çalık’ı isterim. Çalık 22 yıldır Malatya’nın kahrını çeken ve Malatya’yı andıran bir kişi. Malatya’nın bütün işlerini yaptı. Her şeye öncülük yapıyor. Cumhurbaşkanımızın yanında rahatlıkla konuşan birisidir. Çalık dışında Deprem olduğunda Malatya’yı enkaz altında kaldırım diyen biri yok. Öznur Çalık kesinlikle olmalı”
ifadelerine yer verdi.

“MALATYA’YA FAYDASININ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”
Çalık’ın esnaf ve vatandaşla ilgilendiğini söyleyen Recep Algüvercin isimli vatandaş da,
“Biz Öznur Çalık’ın Belediye Başkanı olmasını isteriz. Bizim memleketin çocuğun, aynı mahallede büyüdük, olursa bizim için daha değerli olur. Malatya’ya faydasının olacağını düşünüyoruz. Vatandaşla, esnafla ilgileniyor”
dedi.

YouTube Haber arası

Orhan Gündüz isimli vatandaş,
“Öznur Çalık’ı görmek isterim. Bir değişiklik olmasını isterim. Aynı partiden farklı yüzler görmek isteriz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan Deniz 26 Ekim 2023 17:53

    22 yıldır hiç birşeye öncülük etmemiş yoncalı barajı bi yılan hikayesine dönmüş, bölge müdürlükleri Malatya dan başka illere çekilmiş, hızlı tren projesi Malatya dahil edilmemiş... Bi kuzey çevreyolu var onu da vekiller değil Gürkan girişimi ile hızlandı.

  • Hayat kaya 26 Ekim 2023 15:07

    Artık yeni simalar ,yenilikler istiyoruz. Öznur Çalık yeteri kadar Malatya için çalıştı. Şimdi yıkık dökük yaralı bir şehrin ayağa kalkması gerekiyor.

  • Ayşe Balbal 26 Ekim 2023 13:05

    Malatya yi ancak Öznur Çalık ayağa kaldırır, zaten yıllardır memleketimize çok emek verdi Belediye başkanı olarak görmek istiyoruz kendisini