casino siteleri

Halkın Baskılarına dayanamayan Güde Akçadağ'a aday oldu

Malatya Haber Girişi : 21 Kasım 2023 13:43
Halkın Baskılarına dayanamayan Güde Akçadağ'a aday oldu
Güde adaylığını açıkladı.

Osman Güde Akçadağ AK Parti İlçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile AK Partiden Akçadağ Belediye başkan aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Deprem konutları

 

 

Halkın aday ol Baskılarına dayanamayan Uzun zamandan beri sahada çalışmalarını sürdüren ziyaretler yapan ve her kesimin görüşlerine  baş vuran işadamı Osman Güde Akçadağ AK Parti İlçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile AK Partiden Akçadağ Belediye başkan aday adayı olduğunu resmen açıkladı. 

Akçadağ'a hizmet noktasında asla sorumluluktan kaçmadığını belirten Osman Güde bunun onurunu ve gururunu  yaşıyorum dedi.

YouTube Haber arası

Başta sayın AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  değerli büyüklerimize  partiye omuz veren mücadele etmiş kıymetli dava arkadaşlarımıza ve Akçadağ halkımıza yakışır bir başkan aday-adaylığı süreci geçirmek için elinden geleni yapacağını belirten Osman Güde “Bu bir yarış bu yarışa giren herkese başarılar diliyorum hepimizin yolu açık olsun” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.