casino siteleri

Haluk Cömertoğlu CHP'den mi aday oluyor

Siyaset Haber Girişi : 24 Ocak 2019 22:40
Haluk Cömertoğlu CHP'den mi aday oluyor
BUSABAH gazetesine konuşa

 BUSABAH gazetesine konuşan Cömertoğlu, CHP’den kendisine açık teklif geldiğini, kararını hafta içi açıklayacağını ifade etti.

Deprem konutları

“AKIL TUTULMASI”

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “10 yıldır ciddi bir emek verdik. Bu bir akıl tutulması; Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyonla ters düşüldü. Ama bunların hepsi görmezden geliniyor. Arayıp sorulmuyor. Ne yapacağımız sorulmuyor. Bu süreçte bir ihtiyaç duymama hali var” ifadelerini kullandı.

“Bizim kinimiz yok, ihtiyaç sahibi biri de değilim. Makamlar insanların emanet ettiği ve emanet bilinci ile çalışılan çalıştırılan organizasyonlardır. Ben bu aday açıklamasında büyük bir art niyet ve partinin kuşatılmışlığını görüyorum” diyen Cömertoğlu, “Bir yerden aday olmadık ama bu aday olmayacağız diye bir düşüncemiz yok, iddiamız yok; şartları değerlendiriyoruz. Tüm partilerden ciddi teklif var. Bu hafta inşallah kararlarımızı vermiş olacağız. Milletin kendine ait bir yönetici profilini burada görmesi gerekiyor. Biz 10 yıldır bunu yaptık. Sonuçta inanç dünyamızda kul haklarına saygı unsurunu bu makamda öne çıkardık. Bize emanet edilen makam millete aittir; biz şahidiydik, şahitliğimizi güzel yaptık. Amelimizi güzel yapmaya çalıştık. Bir dönem daha yaparız belki, daha fazlası yok ama 10 yıl yeterli bir süredir. Ben ticaret sahnesinden gelmiş biriyim, ticaretimi unuttum ama sonuçta yine ticaret sahnesine dönebilirim. Diğer partilerden adaylık durumum ise; bu konuyla ilgili net açıklamam önümüzdeki hafta içinde belirlenmiş olacak, süreci değerlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

BAŞKA BİR PARTİDEN ADAY OLACAK MI?

“Diğer partilerden teklif var mı, başka bir partiden aday olmayı düşünür müsünüz?” sorusuna yanıt veren Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Değerlendiriyorum, ilgililerle görüşmelerimiz devam ediyor. Sonuçta hakkımızda hayırlısı diyelim. İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partis’iyle yakın temastayız. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin açık bir teklifi var. Ben de bu konuda cevabımı bekletiyorum, istişare edip karara varacağız inşallah. Bu makamlar bizden öncekiler gibi bizden sonrakilerde de hizmet beklenen makamlar olacak. Millet kendisine hizmet edeni, partisine bakmadan kendisine bedel ödeten değil bedel ödeyen adaylarını bulsunlar. Partiler vazgeçilmez değildir; vazgeçilmez olan insandır ve insana hizmettir” diye konuştu.

Cömertoğlu, “Kendisine yazık eder’ diyebilirler ama millete yazık ediyorlar. Kendimize yazık edecek bir şeyimiz de yok. Millet ne diyorsa o olur. Benim üzerimde emeği olan ailemdir. Biz hiç ihanet etmedik. Yer arayan değil yer bulalım” dedi.

YouTube Haber arası

SİNEM HATUN DAVUT BUSABAH GAZETESİ