casino siteleri

Hamza Hamzaoğlu’nun Maç Sonu Açıklamaları

Spor Düzenleme Tarihi : 12 Eylül 2020 20:32 Haber Girişi : 12 Eylül 2020 20:33
Hamza Hamzaoğlu’nun Maç Sonu Açıklamaları
Hamza Hamzaoğlu’nun Maç Sonu Açıklamaları

Süper Lig’in ilk haftasında Karagümrük deplasmanında 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Karagümrük’ü tebrik ederken, “Bu mağlubiyetten çıkaracağımız kazanımlara bakmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Deprem konutları

YouTube Haber arası


Süper Lig’in ilk haftasında ligin yeni ekibi Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Hamzaoğlu, “Bugün ilk maçımızı oynadık. Kazanıp başlamak istedik ama Karagümrük hak ettiği bir galibiyet aldı. Tebrik ediyorum. Erken bir gol yiyerek başladık maça. İlk yarıda golü çıkardığımız zaman oyun olarak takımım iyi bir duruş gösterdi. Pozisyonlar da yakaladık ama atamadık. İkinci yarıda rüzgarla birlikte eşitliği buluruz diye düşünürken kontradan ikinci golü yedik. Risk almaya başlayınca üçüncü gol geldi. Pozisyonları değerlendiremedik. Eksiklerimizi görme açısından iyi oldu. Kaybettiğimiz bu maçtan neler kazanabiliriz buna bakacağız ve önümüzdeki haftalara nasıl hazırlanacağımıza bakacağız” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Onur karakaya 16 Eylül 2020 13:54

    Umutu gönder hoca gitsin topa vurma mecali kalmamış kayseride ne yapmışki malatyada ne yapsın

  • Osman Koşar 14 Eylül 2020 10:14

    Bu maçtan ne çıkaracaksın:1-Umut Bulutu gönderin. 2- Çok acil bir stoper alın. 3- Kaleci de fazla güven vermedi, inşallah kenarda iyi bir alternatifi vardır.