casino siteleri

Hamzaoğlu kanunları başladı

Spor Haber Girişi : 21 Ağustos 2020 10:22
Hamzaoğlu kanunları başladı
Yeni Malatyaspor kampında Hamza Hamzaoğlu kanunları.

Yeni Malatyaspor´un başına geçen deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, Bolu´daki kamp çalışmalarına katılır katılmaz futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla uyulması gereken kuralları paylaştı.

Deprem konutları

 


Yeni Malatyaspor´da Hikmet Karaman´dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Hamza Hamzaoğlu, göreve hızlı başladı. Futbolcularıyla tanıştıktan sonra bir toplantı yaptığı bildirilen Hamzaoğlu´nun, yeni bir dönemin kendilerini beklediğini, önlerine çıkacak zorlukları aile ortamına sahip olmaları halinde aşabileceklerini paylaştığı ifade edildi.

 


Daha sonra kampta ve antrenmanda uyulması gerekenler konusunda bir açıklama yaptığı belirtilen Hamzaoğlu´nun yemeklerde, dinlenme saatlerinde ve sosyal aktivite vakitlerinde toplu hareket edilmesi kuralına uyulmasını istediği öğrenildi.

 


Hamzaoğlu´nun yönetiminden özellikle sağ bek Issam Chebake´in kalması yönünde rapor verdiği, alınması gereken diğer oyuncular konusunda da kapsamlı bir rapor sunduğu aktarıldı.

 

Esenlik haber arası


Hamza Hamzaoğlu´nun yeni gelecek oyuncularla birlikte kamp kadrosunda da azalmaya gideceği ve bazı genç futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını söyleyeceği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.