casino siteleri

Hani Proje Hani Yatırım

Siyaset Haber Girişi : 29 Mart 2021 14:37
Hani Proje Hani Yatırım
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan röportaj.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ulusal medyada yaptığı röportajda, "Malatya'nın toplam değerine eşit yatırımlar yapılıyor" açıklamasında bulundu.
 
Başkan Gürkan “Mesela biz Malatya'yı en kötü şartlarda aldık. Aldığımız mali tablo zor bir tabloydu. Akabinde bir deprem yaşadık. Hemen ardından da pandemi krizi. Bunların beraberinde esnafların, piyasanın sorunları geldi. Ama şu anda Malatya tarihinin en büyük yatırımları yapılıyor. Yani Malatya'nın toplam değerine eşit yatırımlar yapılıyor. Bunu da bütçeyle özdeşleştiremeyiz.” dedi.

Deprem konutları

 

31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya mitinginde yaptığı konuşmada, Malatya’ya hizmet etmenin sadece bir görev değil, aynı zamanda büyük bir onur vesilesi olduğunu dile getirerek, “Son 17 yılda Malatya'ya 20 milyar liralık yatırım yaptık” açıklamasında bulunmuştu.

Başkan Gürkan’ın Malatya’nın toplam değerine eşit yatırımlar yaptığını iddia etmesi şaşkınlık yarattı. 
Başkan Gürkan’ın  Malatya’nın bütün yatırımlarına eş değer olan projeleri de merak konusu oldu.

YouTube Haber arası

Malatya'nın toplam değerine eşit yatırımların ve Ak Parti döneminde yapılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Son 17 yılda Malatya'ya 20 milyar liralık yatırıma eş değer projelerin neler olduğu konusunda Başkan Gürkan’ın açıklama yapması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şerafettin Çok Pis 30 Mart 2021 06:58

    Her gelen bunu yapacam şunu yapacam der sallar durur bu her dönem her parti için aynıdır. Biz millet olarak birlik değiliz birlik olsak bı toplansak kapılarına dayansak medyada ses getirsek ya seve se yada seve seve yaparlar yolumuzu alt yapımızı yatırımlarımızı. Merkez ilçe olan Battalgazi ye birgün gelin yolda 14594725278 adet çukur var araba kullanılmaz hale gelmiş

  • Harun 29 Mart 2021 16:53

    Dilin kemiği yok, salla sallayabildiğin kadar.

  • Hak ile Batılı Ayıran 29 Mart 2021 16:44

    Malatya Büyükşehir Belediyesine bir proje sunayım buradan, yollardaki çukurlara kayısı fidanı dikelim. Kayısı ihracatı 2 kat artar.