casino siteleri

Hastaların Üst Geçit Çilesi

Malatya Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 14:21
Hastaların Üst Geçit Çilesi
Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi önündeki üst geçit vatandaşların çilesi olmaya devam ediyor.

Genellikle yaşlı ve hastaların kullandığı üst geçitte yürüyen merdiven olmaması insanları isyan ettiriyor.

Deprem konutları

Şikayetlerini dile getiren vatandaşlar yazın sıcakta kışın soğukta dik merdivenleri  tırmanmanın ne kadar zor olduğunu söylüyorlar. Sık sık arızalanan ve herkese hizmet vermeyen asansörün yetersiz kaldığını ifade eden hasta ve hasta yakınları Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan'a seslenerek üst geçide hastane tarafına ve karşıda trambüs durağına inecek şekilde yürüyen merdiven yapılmasını talep ediyorlar. İlin en ücra köşelerine hizmet götüren Malatya Büyükşehir Belediyesinin şehrin orta yerindeki mağduriyeti çözmesi gerektiğini söylüyorlar.

 

 

Çevre esnafı da durumdan şikayetçi.

 “Sancaktar mezarlığını önündeki üst geçitte bile yürüyen merdiven var ama burada yok”  diyen esnaf bu durumun kendilerini de mağdur ettiğini ifade ediyor.

Minibüsler de sıkıntı yaratıyor.

YouTube Haber arası

Hastane karşısında minibüslerin yanyolu tıkadığı ve konu hakkında defalarca Malatya Büyükşehir Belediyesine şikayette bulundukları halde hiçbir çözüm üretilmediğini dile getiren esnaf Malatya Büyükşehir Belediyesinin sorunlara karşı kayıtsız kalmasından dolayı dertli.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • . 03 Ağustos 2022 14:32

    üst geçidin merdiveni neden sokağın içine iniyor acaba. birilerine torpil mi geçilmiş?