casino siteleri

“Hayatı Boyunca Kara Leke Olarak Kalacak”

Spor Haber Girişi : 16 Eylül 2017 12:12
“Hayatı Boyunca Kara Leke Olarak Kalacak”
Ertuğrul Sağlam’ın maçtan

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin; Yeni Malatyaspor’un Malatyalı herkesin ve her kesimin ortak paydası olduğunu belirterek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın maçtan 2 gün önce takımı bırakıp gitmesini, “Soyadı Sağlam olan birisine yakışmadı. Hayatı boyunca karca bir leke olarak kalacaktır.” dedi.

Deprem konutları

 

Keskin yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Yeni Malatyaspor, Malatya’da kurumlar üstü, Malatyalı herkesin ve her kesimin ortak paydasıdır.  Bu nedenle Yeni Malatyaspor’a karşı yapılan ve yapılacak olan bir yanlış ve saygısızlığı Malatya’ya ve Malatyalılara yapılmış olarak kabul ediyoruz.

Yeni Malatyaspor’da yönetici olmanın da, oyuncu olmanın da ve teknik direktör olmanın da Malatya’ya ve Malatyalılara karşı bir sorumluluğu vardır.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Malatya’dan ayrılış şekli ve hareketi soyadı Sağlam olan birisine yakışmamıştır.  Malatyaspor kovmuş olsaydı bile Ertuğrul Sağlam, Bursaspor maçına çıkmadan gitmemeliydi.

Yeni Malatyaspor’u;  ilk defa yeni stadında taraftarı karşısında çıkacağı maçtan 2 gün öncesinde yangından mal kaçırır gibi bırakıp kaçması Ertuğrul Sağlam için hayatı boyunca kara bir leke olarak kalacaktır.  Malatyalılar Ertuğrul Sağlam’ı asla affetmeyecektir. Kamuoyu ve futbol dünyası bu hareketi asla tasvip etmeyecektir.  

Esenlik haber arası

Bursaspor maçında Yeni Malatyaspor, futbolcusu ve taraftarı ile gereken cevabı Ertuğrul Sağlam’a verecektir.  Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. “