casino siteleri

Hayati Yazıcı, Malatya Yok

Siyaset Haber Girişi : 25 Ekim 2017 11:31
Hayati Yazıcı, Malatya Yok
AK Parti Siyasi ve Hukuki

Yazıcı, MYK ve MKYK toplantılarında sadece Türkiye genelinde 4’ü büyükşehir, 2’si il olmak üzere 6 Ak Partili Belediye Başkanı’ndan görevi nezaket içerisinde bırakmaları kararı çıktığını kaydetti.

Deprem konutları

YIPRANDIKLARI İÇİN GÖREVDEN ALINDILAR

Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkan olmasının ardından başlayan teşkilat ve belediyelerdeki çalışmalarla ilgili çok sayıda anket, çalışma, kanaat ve rapor oluşturuldu. Ak Parti kaynakları, İstanbul, Düzce, Niğde, Ankara, Bursa ve Balıkesir belediye başkanlarının istifalarının alınmasının nedenlerinden biri sahada yapılan anketler, eğilim çalışmaları ve raporlar olduğunu belirtti. Kaynaklar, özellikle bu 6 belediye başkanıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa gelen çok fazla şikâyet olduğu kaydedildi.

MALATYA’YLA İLGİLİ BÖYLE BİR ŞEY YOK

YouTube Haber arası

AK Parti’nin iki numarası Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 4’ü büyükşehir, 2’si il olmak üzere 6 Ak Partili Belediye Başkanı’ndan 4’ünün bugüne kadar görevi nezaket içerisinde bıraktığını, listede Malatya’nın olmadığını söyledi. Yazıcı, “Bu 6 belediye başkanımız dışında görevi bırakmalarını istediğimiz başka bir isim yoktur. Bu uygulamanın diğer başkanlarımız üzerinde Demokles’in kılıcı gibi sallanmasını istemiyoruz. Ama ileride başka isimlerle ilgili sorunlar karşımıza çıkarsa, elbette o zamanda bu yöntem uygulanır. Bu arkadaşlarımızın partiden uzaklaşmasını değil, başkanlığı bırakmasını istedik” dedi.