casino siteleri

Hayrettin Güngör: Milli teknolojimiz gençlerimize ilham olacak

BİLİM VE TEKNOLOJİ Haber Girişi : 30 Eylül 2023 12:25
Hayrettin Güngör: Milli teknolojimiz gençlerimize ilham olacak
İzmir´de düzenlenen TEKNOFEST´e katılmak üzere yola çıkacak olan gençlerle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, "Genç kardeşlerimi
İzmir´de düzenlenen TEKNOFEST´e katılmak üzere yola çıkacak olan gençlerle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, "Genç kardeşlerimiz, TEKNOFEST´te bizim mühendislerimizin ürettiği milli araçlarımızı inceleme fırsatı bulacak. Milli teknolojimiz gençlerimize ilham olacak ve inşallah ilerde bu bayrağı teslim alarak daha da ileri taşıyacaklar" dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; İstanbul ve Ankara´nın ardından İzmir´de düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST´e katılmak üzere yola çıkacak olan gençlerle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi´nde bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden ve hayırlı yolculuklar dileklerini ileten Başkan Hayrettin Güngör, "Geçtiğimiz haftalarda Ankara´da düzenlenen TEKNOFEST´e katılmak üzere 160 gencimizi yolcu etmiştik. Bugün de İzmir´de düzenlenen festivale gençlerimizi gönderiyoruz. Genç kardeşlerimiz, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST´te bizim mühendislerimizin ürettiği milli araçlarımızı inceleme fırsatı bulacak. Milli teknolojimiz gençlerimize ilham olacak ve inşallah ilerde bu bayrağı teslim alarak daha da ileri taşıyacaklar" dedi.