casino siteleri

Hazırlık maçı: Sivasspor: 1 - Sumgayıt FK: 0

Spor Haber Girişi : 22 Temmuz 2023 19:52
Hazırlık maçı: Sivasspor: 1 - Sumgayıt FK: 0
DG Sivasspor, 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında Sumgayıt FK ile oynadığı hazırlık maçından 1-0 galip ayrıldı.Yeni s
DG Sivasspor, 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında Sumgayıt FK ile oynadığı hazırlık maçından 1-0 galip ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına Erzurum´da devam eden Sivasspor hazırlık maçında Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sumgayıt FK ile karşılaştı. Erzurum Yüksel İrtifa Merkezi´nde oynanan mücadeleden Sivasspor 1-0 galip ayrıldı.
Mücadeleyi hakem Sinan Özcan yönetirken yardımcılıkları ise Kenan Özcan ile Bülent korkmaz yaptı. Şahin Berker ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.
Teknik Direktör Servet Çetin maça; Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Alaaddin Okumuş, Yunus Emre Konak, Samuel Saiz, Hakan Arslan, Emrah Başsan, Max Gradel ve Clinton N´jie 11´iyle başladı. Emre Satılmış, Abdulkadir Parmak, Mert Dursun, Kaan Onaran ve Eren Kaya ise yedek bekledi.
Sivasspor´un golünü ikinci yarıda Clinton N´jie kaydetti.
Sivasspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha önce Sivas´ta İstanbulspor ile oynadığı maçı 3-0 kazanmış, Erzurum kampında ise Sabail ile 1-1 berabere kalmıştı.