casino siteleri

Hazırlık maçı: Sivasspor: 2- Kayserispor: 2

Spor Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 20:14
Hazırlık maçı: Sivasspor: 2- Kayserispor: 2
Sivasspor, 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçından 2-2 beraberlikle ayrıldı.Yen
Sivasspor, 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçından 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Yeni sezon hazırlarına Sivas´ta devam eden Sivasspor hazırlık maçında Kayserispor ile karşılaştı. 4 Eylül Stadyumu´nda oynanan mücadeleden Sivasspor 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Mücadeleyi hakem Bekir Doğan yönetirken, yardımcılıklarını ise Okan Taşköprü ve Emre Bayraktar yaptı. Burak Yücetağise dördün hakem olarak görev yaptı.
Teknik Direktör Servet Çetin maça; Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Yunus Emre Konak, Hakan Arslan, Samuel Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Clinton N´jie 11´iyle başladı.
Yedeklerde; Emre Satılmış, Murat Paluli, Ziya Erdal, Özkan Yiğiter, Mehmet Albayrak, Keita, Abdulkadir Parmak, Armin Derlek, Charis Charisis, Kaan Okumuş, Eren Kaya, Mert Dursun, Gerson Rodrigues, Emre Gökay.
Yiğidolar´ın gollerini 27. dakikada Yunus Emre Konak ve 73. dakikada Clinton N´jie atarken, Kayserispor´un gollerini ise 25. dakikada Mame Thiam ve 77. dakikada Gökhan Sazdağı kaydetti.