casino siteleri

Hazz Mochi Ve Gelato Dondurma İle Lezzet Çıtasını Yükseltiyor

Ekonomi Haber Girişi : 29 Eylül 2021 10:49
Hazz Mochi Ve Gelato Dondurma İle Lezzet Çıtasını Yükseltiyor

Sektörünün öncü isimlerinden Hazz her zaman için en kaliteli, lezzetli, taze ve doğal ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Hazz ürün kategorilerini sürekli genişletmekte ve sizlerin en özel ürünlerle tanışmasına aracılık etmektedir. Gelato dondurma ve Mochi kategorisindeki ürünler de Hazz’ın en çok sevilen ve tercih edilen ürünlerindendir. Siz de bu ürünlerle tanışmak, satın almak ya da sevdiklerinize hediye etmek için hazz.com.tr adresini dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Deprem konutları

Dondurmaya hayır diyebilecek çok fazla sayıda kişinin olmadığı ve dondurmanın hiç tartışmasız bir şekilde 7’den 70’e pek çok kişi için asla vazgeçilemeyecek bir lezzet olduğu konusunda hemfikiriz. Üstelik son zamanlarda dondurmaların çeşitlerinde görülen artış farklı damak zevklerine sahip kişilerin de dondurmayı severek tüketmesinde önemli bir etken haline gelmiştir. Gelato, İtalyanca’da dondurma anlamına gelen bir kelime olarak bilinir. Hem gelato hem dondurma son derece lezzetli olmakla birlikte gelato ile dondurma belirli noktalarda birbirinden farklı özelliklere sahip ürünlerdir.

Gelatodan ağza alınan her kaşıkta yoğun bir lezzet almak mümkündür. Aynı zamanda yalnızca taze malzemeler kullanılarak hazırlandığından dolayı oldukça canlı bir rengi vardır. Tükettiğiniz her bir parça gelatoda tazeliğin kokusunu alma ve kullanılan her bir doğal malzemenin dokusunu hissedebilme ayrıcalığını yaşarsınız. Amerikan standartlarına göre hazırlanan dondurmalara oranla gelato dondurma içinde çok daha az şeker ve yağ vardır. İçerisinde beyaz baz, sarı baz ve çikolatalı baz olmak üzere üç temel baz olan gelato farklı çeşniler kullanılarak çeşitlendirilir. Beyaz baz, süt ve şekerden oluşurken sarı baz, beyaz bazın yumurta sarısı eklenmesi ile elde edilir. Beyaz baza kakao eklenmesiyle çikolatalı baz meydana gelir. Bu bazlar gelatonun başlangıcını oluşturan temel ürünlerdir ve istenilen çeşniler eklenerek çeşitlendirilebilmektedirler.

Gelato yapımının zaman alan ve ustalık gerektiren bir süreç olduğu ve bazın mutlaka belirli bir süre dinlendirilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Bir gün dolapta bekletilmesi bazların lezzetini artırsa da bazı durumlarda bu süre 48 saate kadar uzayabilir. Ardından bazlar gelato şekline getirilir. İyi bir gelato elde etmek için bazlar taze malzemelerle karıştırıldıktan sonra tüketime hazır hale getirilmelidir.

Kalite ve Lezzet Hazz’da Bir Araya Geliyor

 

Her mevsim tüketilen bir lezzet olan dondurmanın seçilmesi esnasında dikkat edilmesi gereken noktalar aslında gelato dondurma için de tekrarlanabilir. Dondurma çok lezzetli ve her yaştan insan için tüketilmesi keyif verici bir ürün olsa da yanlış ve fazla miktarda tüketildiği durumlarda sağlık açısından zararlı olabilir. Dondurmanın sıklıkla buzdolabından çıkarılması ve yeniden koyulması durumunda mikrop üremesi gibi istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Dondurmanın içindeki maddelerin bozulması ya da uygun saklama koşullarına uyulmaması gibi durumlarda ise dondurma zehirlenmesi yaşanabilir. Bu tür olumsuz durumlarla karşı karşıya kalınmaması için gelato dondurma, Mochi, sorbe dondurma ve dondurma gibi ürünlerin mutlaka kalitesine ve hijyenik koşullarda üretim yaptığına güvenilen yerlerden satın alınmasına özen gösterilmelidir. Kaliteye, hijyene, doğallığa ve müşteri memnuniyetine dayanan bir hizmet anlayışı benimseyen Hazz tüm ürünlerinin üretimi, saklama koşulları ve teslimat süreci konusunda gereken hassasiyeti sergilemektedir. Hazz’ın profesyonel ekibi tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak titizlikle üretilen ürünlerin tazeliğinin korunması adına kargo sürecinin de en uygun şekilde tamamlanması sağlanmakta, Hazz ürünleri en kısa süre içerisinde ve soğuk zincir bozulmadan teslimleri gerçekleştirilmektedir.

Hazz Gelato Dondurma kategorisinde farklı damak zevklerine hitap edecek çeşitlilikte ürünler sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Bitter Belçika Çikolatalı Gelato Roma, Karamelli Cevizli Gelato Dondurma, Damla Sakızlı Gelato Dondurma, Karamelize Bisküvili Gelato Dondurma, Kakao Bisküvili Gelato Dondurma, Güllü Gelato Dondurma, Tuzlu Karamelli Gelato Dondurma, Kavunlu Gelato Dondurma, Fındıklı Gelato Dondurma, Antep Fıstıklı Gelato Dondurma, Beyaz Bademli Gelato Dondurma, İtalyan Karamelli Gelato Dondurma, Hindistan Cevizli Gelato Dondurma, Sütlü Duble Kaymaklı Gelato Dondurma, Yer Fıstıklı Gelato Dondurma ve Tahin Pekmezli Gelato Dondurma gibi farklı lezzetler arasından hem kendinizin hem sevdiklerinizin damak zevkine en uygun Hazz ürünlerine kolaylıkla erişip en özel lezzetleri paylaşabilirsiniz.

Hazz üst düzey kalitede hizmet anlayışı gereği tüm ürünlerinde en kaliteli malzemeleri kullanarak hijyenik ortamlarda üretim yapmaya, ürünlerin saklama koşullarına ve tazeliklerinin kargo sürecinde de korunmasına maksimum düzeyde özen göstermektedir. Siz de hem kendiniz hem sevdikleriniz için kalitenin ve lezzetin kapılarını aralamanın yolu olan hazz.com.tr adresini 7 gün 24 saat ziyaret edebilirsiniz. Hazz farklı damak zevklerine hitap edecek geniş bir ürün çeşitliliğine sahip bir marka olmanın ayrıcalığıyla birbirinden lezzetli ürünlerini web sitesindeki farklı kategoriler altında sizlerin beğenisine sunmaktadır. https://www.hazz.com.tr/ adresindeki farklı kategorilerden seçtiğiniz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyebilir, Hazz’ın güvenilir ödeme yöntemlerinden yararlanarak kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilir ve hem sizin hem sevdiklerinizin hayatınıza mutluluk katacak yepyeni Hazz lezzetleriyle tanılma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.