casino siteleri

HDP işbirliğine kızdı İYİ Parti´den istifa edip MHP´ye geçti

POLİTİKA Haber Girişi : 30 Mart 2023 10:53
HDP işbirliğine kızdı İYİ Parti´den istifa edip MHP´ye geçti
İYİ Parti Hafik İlçe Başkanı Şahin Bağlama, Millet İttifakı ile HDP yakınlaşmasına tepki göstermek için partisinden istifa ederek MHP´y
İYİ Parti Hafik İlçe Başkanı Şahin Bağlama, Millet İttifakı ile HDP yakınlaşmasına tepki göstermek için partisinden istifa ederek MHP´ye üye oldu.
İYİ Parti Hafik İlçe Başkanı Şahin Bağlama, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun HDP ile görüşmesine tepki gösterip partisinden istifa etti. Bağlama istifasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi´ne (MHP) üye olup rozet taktı. Bağlama´nın parti rozetini MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun taktı.
Uygun son günlerde MHP´ye katılımların arttığını belirtip, "Bugün de Hafik ilçesi iyi parti ilçe Başkanı sayın Şahin Bağlama İl Başkanlığımız `da düzenlenen törenle MHP´ye geçti. Merkez İlçe Başkanımız Hafik Belediye Başkanı, MHP Hafik İl Genel Meclisi Üyesi ve Teşkilat mensuplarımızın katılımı ile Sayın Bağlama´ya rozetini taktim ettik. Son zamanlarda çeşitli partilerden istifa ederek partimize katılarak üye olan yeni dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.