casino siteleri

Hep beraber Hem şehrimize Hem de ülkemize Hizmet edeceğiz

Malatya Haber Girişi : 31 Aralık 2021 15:07
Hep beraber Hem şehrimize Hem de ülkemize Hizmet edeceğiz
Çakır, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Şahin Demirci ve muhtarlarla istişarelerde bulundu.
Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Demirci’den bilgiler alan Çakır, muhtarların taleplerini de dinledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, kısa süre önce derneği kurmalarına rağmen muhtarlar arası birlik ve beraberlik ortamını sağladıklarını kaydederek, “Bizler vatanına, milletine her şeyden önce devletine sahip çıkan ve her koşulda devletinin yanında olmaya çalışan muhtarlardan oluşan bir derneğiz. Amacımız memleketimize güzel hizmetler sağlamak. Bu noktada üzerimize düşen her vazifeyi yerine getirmeye hazırız” dedi. 

Deprem konutları

 

 

Milletvekili Çakır'ın Malatya'ya önemli hizmetler sağladığını aktaran Demirci,
"Ahmet Bey büyükşehir belediye başkanıyken de çok güzel hizmetler yaptı. Ben ilk muhtar seçildiğimde kendisinden Yeşiltepe bölgesine yağmur drenaj hattı yapılmasını istedim. Sağ olsun o zaman kendisi proje ile yakından ilgilendi.
 Başkanımla beraber Yeşiltepe kaldırımla tanıştı altyapı ile tanıştı. Kendisinin Malatya'ya çok büyük emekleri var. Biz de kendilerinin her zaman yanındayız. Üzerimize düşen bir şey olursa yerine getirmeye hazırız" diye konuştu. 

YouTube Haber arası

Muhtarların önemine değinen AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise,  “Muhtarlarımız bizim en büyük destekçilerimiz, görev arkadaşlarımız ve hizmet arkadaşlarımız. Biz onlarla yol yürümekten büyük onur duyuyoruz. Muhtarlarımız aynı zamanda devletin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kulağı, eli kolu, sesi nefesi, mahalle ve köy ahalisinin de devlet nezdindeki temsilcisidir. Biz AK Parti olarak bugüne kadar muhtarlarımızla çok güzel işler başardık. Kırsal bölgelere şimdiye kadar büyük hizmetler gittiyse bunda muhtarlarımızın payı elbette büyüktür” şeklinde konuştu
AK Parti iktidarları döneminde muhtarların birçok talebinin giderildiğini ve sorununun çözüldüğünü aktaran Çakır, “AK Parti olarak muhtarlarımızın SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesini sağladık ve muhtar maaşlarında da ciddi artışlar yaptık. İktidarımız döneminde tek tip kimlik belgesinden silah ruhsatı harcına kadar pek çok konuda muhtarlarımızın talepleri hayata geçirildi. Yine bizim  dönemimizde İçişleri Bakanlığımız bünyesinde ihdas edilen Muhtarlık Daire Başkanlığı ve Muhtarlık Bilgi Sistemi ile kurumsallaştırarak, daha etkin şekilde kullanılabilir hale getirildi. Bu mekanizmalar vasıtasıyla muhtarların ve muhtarlıkların meselelerinin en üst düzeyde ve tek elden takibini sağladık. Ayrıca muhtarlarımıza illerde vali yardımcısı, büyükşehirlerde genel sekreter yardımcısı, diğer yerlerde ise belediye başkan yardımcısı düzeyinde muhataplar belirlenmesi temin edildi. İhtiyaç duyulan yerlerdeki uygun kamu arazileri üzerinde muhtarlık binaları yapılmasının yolunu açtık. Böylece muhtarlık müessesesinin zaten hakkı olan konuma gelmesini temin ettik. Bunlar hakikaten çok önemli şeyler, bu çalışmalar muhtarlara ne kadar önem verdiğimiz gösteriyor. Ben bu noktada muhtarlarımıza verdiği destek ve katkılardan dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar muhtarlarımızla yol yürüdük, bundan sonra da onlarla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Hep beraber hem şehrimize hem de ülkemize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yeşiltepeli 31 Aralık 2021 17:25

    Ahmet başkanım ben bir Yeşiltepeli olarak sizlere her gün dua ediyorum sizin belediye başkanlığınız döneminde gördüğümüz hizmeti hiç bir dönemde göremedik en son yapılan hizmet sizin hizmetiniz sizden sonra bir çivi çakılmadı sizleri tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyoruz bizleri kırmayın lütfen