casino siteleri

İhlas Haber Ajansı´na 8 ödül

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 25 Temmuz 2023 11:35
İhlas Haber Ajansı´na 8 ödül
Bu yıl ikincisi düzenlenen İsmail Güneş Basın Ödülleri yarışmasında İhlas Haber Ajansı 8 farklı dalda ödüle layık görüldü.Sivas
Bu yıl ikincisi düzenlenen İsmail Güneş Basın Ödülleri yarışmasında İhlas Haber Ajansı 8 farklı dalda ödüle layık görüldü.
Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ikincisini tertiplediği İsmail Güneş Basın Ödülleri törenini Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Ödül törenine, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Osman Kara, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Ak Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Ak Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarıyla birlikte düşürülen helikopterde şehit olan İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş´in eşi Yasemin Güneş, çocuğu ile basın çalışanları ve aileleri katıldı.

"Tüm gazetecilerin bayramını kutluyorum"
Açılış konuşmasını yapan 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, Güneş ve düşürülen helikopterde şehit olanları rahmetle anarak ,"Basın hürriyeti içerisinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın özgürlüklerinin ilerlemesi kamuoyu oluşumunda da büyük güç sahibidir. Gerek ülkemizde gerekse Sivas´ın hedeflenen başarısına ulaşmasında ve bu başarıların ülkemizden ilimize olumlu yönde yansımasına şüphesiz basın mensuplarının gösterdiği duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar yadırganamaz. Bu vesileyle gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin meslek onur ve ilkelerine uygun bir şekilde halkımızın haber alma imkanı sağlayan tüm gazetecilerin bayramını kutluyorum" dedi.

"24 Temmuz önemli bir gün olarak karşımıza çıkıyor"
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, özgür medya guruplarının oluşmasında 24 Temmuz´un öneminden bahsederek, " Hepinizin bildiği gibi demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan çok sesli, etkin ve özgür medya guruplarının oluşturulması noktasında 24 Temmuz önemli bir gün olarak karşımıza çıkıyor. Şüphesiz basın çağdaş dünyanın en temek insan haklarından olan haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en temel aracıdır. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde, ortak yaşama kültürünün geliştirilmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir" diye konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, "24 Temmuz Basın Bayramında 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti´nin İsmail Güneş adına düzenlediği ödül töreninde sizlerle bir aradayız. Geçen yıl ilkini düzenlemişti cemiyetimiz, bu senede ikincisini düzenliyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da kurumsallaşarak hem basın mensuplarıyla bir araya geldiğimiz hem de geçmişte görevinin başındayken rahmete kavuşan basın mensuplarımızı yad etmek, onların adını yaşatmak ve yeni nesillere aktarmayı maksatlayan güzel bir fikir. Bu fikri icraata geçiren 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti başkanı şahsında yönetimine ve üyelerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı´na 8 ödül
Konuşmanın ardından ödüller dağıtıldı. Yarışmada İhlas Haber Ajansı 8 ayrı dalda ödüle layık görüldü. İhlas Haber Ajansı Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat Cemiyet Özel Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Onur Erden Yılın Haber Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Mert Taha Varol Yılın En İyi Araştırma İnceleme Haberi Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Rahmi Meyveci Yılın En İyi Görüntü Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Serhat Yılmazer Yılın En İyi Kültür Sanat Haberi Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Yasin Kayacı Yılın Güncel Haber Fotoğrafı Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Oğuzhan Sarzep Yılın Spor Haberleri Ödülüne, İhlas Haber Ajansı muhabiri Fatma Nur Akkişi ise Yılın Röportajı Ödülüne layık görüldü.

Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.