casino siteleri

"İKİ EYLEMİN DE HEDEFİ AYNI"

Gündem Haber Girişi : 22 Temmuz 2015 15:36

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, "Terör olaylarını nefretle kınıyorum" dedi
Erdem, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, "Malumunuz olduğu üzere geçtiğimiz Pazartesi günü ülkemizi dehşete düşüren amansız bir olay yaşanmıştır. Ülkenin değişik illerinden toplanan yaklaşık 200-300 kişilik gençlik grubu Kobani’ye gitmek üzere İstanbul’dan Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gelmişlerdir. Toplu kahvaltıdan sonra basın açıklamasına geçilmiştir.
Bu sırada dağınık olan grup toparlanmıştır. Toplantı esnasında bir canlı bombanın pimi çekilerek o korkunç olay gerçekleşmiş. Şu ana kadar 32 kişinin ölümü ve onlarca kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Ülkemizde bu tür birkaç olay olmuş ve onlarca insanımız hayatını kaybetmiştir. Ülkemizi bölmek insanlarımızı ayrıştırmak hedefi olan bu tür terör olaylarına ve ırkı, inancı, fikri ne olursa olsun MHP olarak insan hayatına kasteden terör olaylarına ve canileri şiddet ve nefretle kınıyoruz.
Aynı gün Adıyaman’da PKK terör örgütü tarafından askerlerimizi açılan ateş sonucu bir uzman çavuşumuz şehit edilmiş, iki askerimiz yaralanmıştır.
Öncelikle ölenlere Allah tarafından rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum1 dedi.
Türkiye’nin içinde bulunduğu, tamamının İslam ülkelerinden oluşan Ortadoğu coğrafyasında uzun zamandır yaşanan ve son 10 yıldır yaşanan ve şiddetini artıran istikrarsızlık ve isyan, başkaldırı gibi hareketlerin inancın ve insanlığın kabul etmediği ve şiddetle reddettiği kanlı teröre dönüşmesinin kime ve kimlere yaradığını iyice analiz etmenin gerekli olduğunu kaydeden Erdem, şunları söyledi:
"Evet bölgemiz bir İslam coğrafyasıdır bu coğrafya aynı zamanda önemli yeraltı zenginliklerimizin (petrol vs.) bu bölgede olması emperyal güçlerin hedefi olmuştur. Emperyal güçler bir taşta iki kuşu hedeflemişlerdir.
Haçlı zihniyetiyle İslam’ı yok etmek, Haçlılık zihniyeti hiçbir zaman ortadan kalkmamıştır. Kıyamete kadarda hiç kalkmayacaktır.
Ekonomi açısında da bölgemiz hatırı sayılır yeraltı zenginliklerine sahip buna sahip olmak ve ekonomilerini güçlendirmek için bölge ülkelerini parçalamak, sömürgeleştirme niyetleri hiçbir zaman askıya alınmamıştır. Belki ağırlaştırılmıştır ama vazgeçilmemiştir. Bu emperyal güçlerin birinin yetkili ağzı 7-8 yıl önce ülkemizi de içine alan 22 ülkenin hemen hemen tamamı İslam ülkeleri sınırları, ideolojiler, rejimleri değiştirilecektir.
Böyle bir zihniyet, böyle bir niyet var olduğu sürece ve ülkemizde de çözüm süreci denilen ve ne olduğu muamma olan bir fikrin ancak ve ancak çözülmeye gidilen bir zihniyet var olduğu bir sürece ülkemizde bu tür kabusların vahşetlerin konuşulur olduğu AKP hükümeti döneminde gerek Irak sınırımızı ve gerekse son bir kaç yıldır 800-900 kilometrelik Suriye sınırımız kevgire dönmüştür. Girenin çıkanın haddi hesabı yoktur.
İŞİD’lisi de , PKK’lısı da PYD’lisi de elini kolunu sallaya sallaya ülkemize girip çıkıyor. Tırlarla silahı Suriye’ye götüren ve kime gittiği niye gittiği ülkemizin yararına ne gibi katkı sağladığı belli olmayan maceracı bir tutum ülkemize zarar vermeye başlamıştır. Ülkemizi bir Suriye yapma hevesi gün yüzüne çıkmaya başlamıştır.
Suriye ki içinde PYD, İŞİD, Muhalif Suriye Ordusu ve Beşar Esad’lı 4 ayrı grup varken böyle bir yardımın kime niçin gönderildiği muamma olan bir hareketle ülkemiz zarar görmüştür.
Bir gece güya başarılı bir operasyonla ecdadımın Süleyman Şah Türbesini Işid denilen bir terör örgütünden kaçıran bir zihniyeti, IŞİD kendi ülkemizde bizi takibe almış ve bu korkunç eylemi gerçekleştirmiştir.
Yine yıllardır ülkemizde nice canların kanına giren ve kundaktaki bebeği bile katleden PKK Adıyaman’da bir askerimizi şehit etmiş iki askerimizi de yaralamıştır. İki terör örgütünün hedefi aynıdır. Ülkemizi Suriyelileştirme ve parçalamaktır."

Deprem konutları