casino siteleri

İki Futbolcusu Yeni Malatyaspora mı Geliyor

Malatya Haber Girişi : 04 Temmuz 2019 10:07
İki Futbolcusu Yeni Malatyaspora mı Geliyor
Okan Kocuk ve Aytaç Kara,

Yeşil beyazlı kulüpten 2 milyon 400 bin Euro alacağı bulunan Aytaç'ın menajerlerinin önümüzdeki hafta Başkan Mesut Mestan ile görüşmesi ve konuyu sonuçlandıracağı tahmin ediliyor. Okan için ise rakamlar konuşuluyor. 

Deprem konutları

Bursaspor'da hareketlilik sürüyor...Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan yeşil beyazlılar'da Okan Kocuk ve Aytaç Kara izinli oldukları için çalışmaya katılmamışlardı. Her iki futbolcunun da bu sezon AVrupa Kupalarında mücadele edecek olan Sergen Yalçın yönetimindeki EVkur Yeni Malatyaspor'la anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Vatani görevini tamamlayan Aytaç Kara'nın alacaklarına karşılık Bursaspor'dan bonservisini almasını bekleniyor.

KONYA İŞİ OLMADI

Yeşil beyazlı kulüpten 2 milyon 400 bin Euro alacağı bulunan Aytaç'ın menajerlerinin önümüzdeki hafta Bursa'ya gelerek Başkan Mesut Mestan ile görüşmesi ve konuyu sonuçlandıracağı tahmin ediliyor.Bursaspor'a gelmeden önce de Malatyaspor'un formasını giyen Aytaç'ın Atiker Konyaspor'un işinin olmamasından sonra geri dönmeyi kabul ettiği belirtildi.  

RAKAMLAR KONUŞULUYOR

YouTube Haber arası

Kaleci Okan Kocuk için ise Bursaspor ve Malatyaspor arasındaki temazlar devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüple 1 yıl daha anlaşması bulunan 23 yaşındaki file bekçisi için sarı kırmızılıların 500 bin Euro bonservis ücreti verdiği belirtildi. Başkan Mesut Mestan'ın alacamları bulunan Okan'dan da fedekarlık beklediği ve bonservis ücretinin biraz daha yukarıya çıkarılmasını istediği bildirildi.