casino siteleri

İki Hoca'da Penaltı dedi

Spor Haber Girişi : 02 Aralık 2017 16:06
İki Hoca'da Penaltı dedi
Süper Lig’in 14. haftasın

Süper Lig'in 14. haftasında Akhisarspor'un evinde Yeni Malatyaspor'la 0-0 beraber kaldığı maça hakem Cüneyt Çakır damga vurdu.

90+3'te Yeni Maltyaspor'da Aytaç'ın uzaktan çektiği şutu karşılamak isteyen Akhisarsporlu Caner'in topa kafasıyla birlikte eliyle müdahale ettiği görüldü.

Yeni Malatyasporlu futbolcuların penaltı beklediği bu pozisyona 'devam' diyen Cüneyt Çakır'ın kararı tartışmalara neden oldu.

Çakır'ın kararı sonrası çılgına dönen Aytaç, itirazları nedeniyle sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Deprem konutları

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, Kendileri lehine bir penaltı verilmediğini belirten Bulut, “Maçın ilk yarısında oyuncumuz Cissokho’ya bir sarı kart verildi. Benzer pozisyon son dakikalarda da yaşandı. Bu kez rakip oyuncu Caner’in eline çarpan bir top var. Hakemin bunu penaltı olarak değerlendirmesi gerekiyordu. Herkes hata yapıyor. Hakem de futbolcular da hata yapabiliyor. Futbol hatalar oyunu. Yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

YouTube Haber arası

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada İki takım da maçı kazanabilirdi. Zaman zaman oyun kilitlendi. Maçın başından sonuna kadar çok fazla faul düdükleri çalındı. Bize verilmeyen çok net faul pozisyonları vardı. Rakibimizin de son dakikalarda bir pozisyonu vardı. Uzaktan çekilen bir şutta top ceza sahası içerisinde Caner’in eline çarptı. Belki penaltı verilebilirdi. Maçta rakip 10 kişi de kalabilirdi. Bize de penaltı verilebilirdi. Bir gol atabilseydik çok farklı olacaktı.