casino siteleri

İkranın Cumhurbaşkanı Erdoğanı görme hayali gerçekleşti

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 28 Şubat 2024 10:16
İkranın Cumhurbaşkanı Erdoğanı görme hayali gerçekleşti
Kahramanmaraşta doğuştan dirençli epilepsi hastası 12 yaşındaki İkranın, Cumhurbaşkanı Erdoğanı görme hayali gerçekleşti.Kahramanmaraşın Onikişubat ilçe
Kahramanmaraşta doğuştan dirençli epilepsi hastası 12 yaşındaki İkranın, Cumhurbaşkanı Erdoğanı görme hayali gerçekleşti.
Kahramanmaraşın Onikişubat ilçesinde yaşayan Çetinkaya ailesi, deprem sonrası yaşadıkları kiralık evden çıkmak zorunda kaldı. Güllü, Nevşin ve İkra isimli üç kızı bulunan anne Ayşegül Çetinkaya, deprem sonrası konteyner kente yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğanla görüşme hayali kuran 12 yaşındaki İkra, depremin yıl dönümü olan 6 Şubat tarihinde Erdoğan ile Kahramanmaraş Havalimanında bir araya geldi. Anne ve kızı Erdoğana bir mektup verdi ve fotoğrafının bulunduğu çerçeveyi hediye etti.
İkranın hayalinin gerçekleştiğini ifade eden anne Ayşegül Çetinkaya, Tek arzusu Cumhurbaşkanı Erdoğanı görmekti. Depremin yıl dönümü 6 Şubatta kendisi geldi, biz de görüştük. Havalimanında karşıladık. Kendisine çerçevemizi hediye edip, mektubumuzu verdik. Kendisinin dönüş sağlayacağını biliyor ve bekliyorum. İkra bizim her şeyimiz ve onun her şeyi Tayyip dedesi" diye konuştu. İkranın dirençli epilepsi hastası olduğunu anlatan Ayşegül Çetinkaya, hayallerinin bir ev sahibi olmak ve İkranın tedavisinde sonuca ulaşmak olduğunu, bu konuda destek beklediklerini söyledi.
İkra Çetinkaya ise, Tayyip dedeye selam söylemek istiyorum" dedi.