casino siteleri

İlk ziyaretini şehit ailelerine yaptı

POLİTİKA Haber Girişi : 20 Ocak 2024 13:40
İlk ziyaretini şehit ailelerine yaptı
Adaylığı kesinleşen AK Parti Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ilk ziyaretini Sivas Şehitler Aileleri ve Gaziler Derneğine yaptı.Cumhurbaşkanı Recep
Adaylığı kesinleşen AK Parti Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ilk ziyaretini Sivas Şehitler Aileleri ve Gaziler Derneğine yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı duyurulan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, adaylığının resmiyet kazanmasının ardından ilk ziyaretini Sivas Şehitler Aileleri ve Gaziler Derneğine yaptı. Burada dernek bakanı Fatih Deveci, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Bilgin, sohbet ederek görüş ve talepleri dinledi.
Bilgin yaptığı konuşmada, Bu coğrafy,a bu topraklar 1071 yılında Sultan Alparslanın size öyle bir vatan aldım ki ebediyen Türk-İslam yurdu olacaktır sözü ile bize vatan oldu. Bu toprakları vatan yapanda o günden bu güne kadar bu topraklar için, bayrağımız için, değerlerimiz için, dinimiz için toprağa düşen şehitlerimizdir. Rabbim bizi şehitlerimizin şefaatine nail eylesin. Doğduk, öleceğiz, en güzel ölümde Allah yolunda, bu yolda şehit olarak ölmektir. Sizler bize şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bizlerde sizin birer evladınız. Sizler bizim baş tacımızsınız. Sayın Cumhurbaşkanımız da 3 Kasım 2001 yılından bu yana attığı her adımında şehitlik mertebesini yüceltecek, onların emanetine sahip çıkacak, sizlerle bir ve beraber olacak, sizlerin hayır duasını alacak hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor. dedi.