casino siteleri

İmam Hatipliler Terör Olaylarını Kınadı

Gündem Haber Girişi : 17 Eylül 2015 13:54
İmam Hatipliler Terör Olaylarını Kınadı
Malatya İmam-Hatipliler D

Son zamanlarda İslam coğrafyasında oynan oyunların Türkiye’de oynanmak istediğini ifade eden Kayaduman, “Oynanan bu oyunun arkasında batının ve ABD’nin olduğunu biliyoruz. Öncelikle bu çirkin tezgahı ve işlenen cinayetleri şiddetle kınıyoruz. Teröre lanet okuyoruz. Biz imam hatipliler olarak bu toplumun harcı misali Edirne’den Van’a, Sinop’tan Mersin’e kadar bütün il ve ilçelerde varız. Cizre’de, Şırnak’ta, Hakkari’de de bizler varız. Güzel yurdumuzun her neresinde bir olay olsa ondan biz etkileniriz çünkü biz imam hatipliler oralarda yaşıyoruz” diye konuştu.
Türk milletini ayırmaya çalışıldığını söyleyen Kayaduman, “Ülkemizin doğusunda meydana gelen terör olaylarında öncelikle bölgede yaşayan Kürt kardeşlerimiz etkilenmekteyse de aslında bütün Anadolu’nun bağrına ateş düşmüştür. Bizleri Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayırmaya kalkanların hevesleri inşallah kursaklarında kalacaktır” dedi.
Kayaduman, “İnancımız gereği üstünlük ancak takva iledir. Müslüman’ın Türk olması Kürt olması veya Arap olması hiçbir şeyi değiştirmez. Ne mutlu Müslüman’ım diyene ve ne mutlu bu vatan için canını veren Anadolu’nun yiğit evlatlarına” şeklinde konuştu.

Deprem konutları