casino siteleri

İşçisine, Vatandaşına Tinne, Parka Bahçeye Heye

Özel Haber Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 00:28
İşçisine, Vatandaşına Tinne, Parka Bahçeye Heye
İşçisine, Vatandaşına Tinne, Parka Bahçeye Heye

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım sosyal medya hesabından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a tepki gösterdi.

Deprem konutları

 

 İŞÇİSİNE, VATANDAŞINA TİNNE; PARKA BAHÇEYE HEYE !

 

WELCOME TO TİNNE !

 

Başkan Yıldırım Ey Malatyalılar ! Biz yatırımlara karşı değiliz. Biz yarın yönetime gelirsek bunlardan daha fazlasını yapacağız. Ancak şu anda farklı olağanüstü bir durum yaşıyoruz. Malatya'mızda her gün depremler oluyor. İnsanlarımız kalacak yer arıyorlar. İnsanlar hafif hasarlı evlerde dahi kalmak istemiyorlar, konteyner bekliyorlar, kalıcı konutları bekliyorlar. Bir ay sonra Malatya'da soğuklar başlar. İnsanlarımız bu kışı nerede geçirecekler? Kalıcı konutlar yapmamız bunları hızlandırmak gerekmiyor mu? Bu konutlar için iş yerleri için daha sıkı çalışmak gerekmiyor mu? Belediye başkanımız bu parkı belediyenin parasıyla yaptık diyor. Madem bu kadar paranız çoksa devleti neden bekliyorsunuz? Paranız çoksa ikizce konutlarının altyapısını yapın, TOKİ'de yeni yapılan yerlerin altyapılarını yapın.

 

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.