casino siteleri

İŞKUR’dan en az lise mezunu ofis memuru alımı başladı!

Özel Haber Haber Girişi : 26 Haziran 2021 14:49
İŞKUR’dan en az lise mezunu ofis memuru alımı başladı!
İŞKUR’dan en az lise mezunu ofis memuru alımı başladı!

 

Deprem konutları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Türkiye genelinde farklı vilayetlerde istihdam etmek üzere 2650 kişilik ofis memuru alımı yapacağını duyurdu.
Müracaat yapacak adayların en az ortaöğretim (lise) mezunu olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak üzere kriterleri taşımaları gerekmektedir.


Adaylar, haberimizin içerisinde yer alan ‘’Başvuru’’ linkine tıklayarak istedikleri ilana müracaat yapabilir yahut CV’lerini ilgili işçiye yollayabilir. Kelam konusu istihdam özel dal kurumlarına yapılacak olup, müracaat ile ilgili tüm merak edilenleri siz için açıklıyoruz. İşte detaylar…


İstanbul Tekirdağ Yalova Ankara Mersin Erzurum Konya Bursa Erzincan Trabzon Kütahya Malatya İzmir Uşak Gaziantep Düzce Balıkesir Çorum K.Maraş Kırşehir Samsun Eskişehir Kocaeli Kastamonu Kayseri Elazığ Sakarya Mersin Manisa Sinop Adana Denizli Aksaray Afyon Diyarbakır Niğde Burdur Tokat Kırşehir Kayseri Antalya Tekirdağ Aydın Hatay Nevşehir Balıkesir Amasya Kırıkkale Sakarya Şanlıurfa

 

 

 

 

İŞKUR’dan müracaatları kabul edilen ofis çalışanı ilanına müracaat yapacak adayların aşağıdaki kuralları taşımaları gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,


Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

Kurumların belirlediği özel kaidelere sahip olmak,

Sıhhat sorununun olmaması,

En az lise mezunu olmak, ( önlisans lisans mezunları için ilanlar da yer almaktadır)

İlanların özel müracaat koşullarında yer alan yaş aralığında olmak,

Office programlarına hakim olmak,

Güler yüzlü olmak.

İŞKUR tarafından yayımlanan ofis memuru alımı ilanlarına müracaat yapmak için, İŞKUR’un üye profiline e-Devlet üzerinden online olarak kayıt girerek yaptırmanız gerekmektedir. Sonrasında müracaat yapmak için ”BURAYA” tıklayarak size uygun vilayet ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve müracaat süreçlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

İş aramanın birinci adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak yahut şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zaruridir. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve gerçek bilgilerin bulunması mecburidir. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum çalışanı aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve yanlışsız olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde epeyce kıymetlidir. Bu nedenle, lütfen ferdî, irtibat, eğitim, meslek ve başka bilgilerinizi tam ve hakikat olarak sisteme giriniz.

 

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan temel alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez


 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.