casino siteleri

İsmail ve Barış, Elazığ Belediyespor´da

Spor Haber Girişi : 24 Ağustos 2020 13:47
İsmail ve Barış, Elazığ Belediyespor´da
Elazığ Belediyespor, Çatalcaspor´dan ön libero İsmail Sevindi ve Gölcükspor´dan santrafor Barış Kazer´i renklerine bağladı.
TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında takviyelerine devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekip bu kapsamında Çatalcaspor´da forma giyen ön libero İsmail Sevindi ve Gölcükspor´da forma giyen santrafor oyuncusu Barış Kazer´le sözleşme imzaladı.
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak Elazığ´ı ligde başarıyla temsil etmeyi planladıklarını belirten Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, "Bilindiği gibi Elazığ Belediyespor´un Olağanüstü Genel Kurulunda yönetimine gelerek yeni sezon için planlamalarımızı yaptık. Önce kulübün adını değiştirdik. Şimdi tescili için TFF´den onay bekliyoruz. Bunun ardından da yeni sezon için kadromuzu oluşturmaya başladık. Bu çalışmalarımız kapsamında Teknik Heyetimizin bize verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce Fetihiyespor´dan Burak ve Ofspor´dan Barış´ı transfer etmiştik. Bu çalışmalarımız kapsamında Çatalcaspor´da forma giyen ön libero İsmail Sevindi ve Gölcükspor da forma giyen santrafor oyuncusu Barış Kazer´i de renklerimize bağladık. Çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.