casino siteleri

İstiklal Marşı klipleri duygulandırdı

GENEL Haber Girişi : 12 Mart 2021 10:25
İstiklal Marşı klipleri duygulandırdı
Sivas´ta öğrenciler ve Cumhuriyet Başsavcılığı´nın İstiklal Marşı´nın kabulünün 100. yılı sebebiyle hazırladığı video klipler izleyenleri duygulandırdı.
Sivas Özel İdare İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 12 Mart İstiklal Marşı´nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Sivas´ın farklı mekanlarında 41 dizeyi 41 farklı kişiye söyleterek video klip oluşturdu. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı ise İstiklal Marşı´nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla bir video klip hazırladı. TBMM tarafından 2021 yılının `İstiklal Marşı Yılı´ ilan edilmesi dolayısıyla hazırlanan özel video klip izleyenleri duygulandırdı. Dikkat çeken klipte adliyeye gelen Elif Ece Kutluboğa televizyondan küçük bir çocuğun İstiklal Marşı´nı okumasından etkilendi. Daha sonra adliye koridorlarında kendisi de İstiklal Marşı´nı okumaya başladı. Ardından polis memurları, avukatlar, adliye personeli, hakimler ve savcılarda İstiklal Marşı´nın kıtalarını okudu. Klipin sonunda Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ile küçük kızın arasında geçen diyalog ise izleyenleri duygulandırdı. Elif Ece Kutluboğa Başsavcı Hasan Uğurlu´ya `Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın´´ dedi.
Öte yandan Sivas´ın Altınyayla ilçesinde yaşayan Mustafa ve Seda Sürücü Alp çiftinin kızları Aybüke Ada Alp´te İstiklal Marşı´nın 2 kıtasını seslendirdi.