casino siteleri

İVA Park AVM´de Sivasspor sergisi açıldı

Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2023 16:54
İVA Park AVM´de Sivasspor sergisi açıldı
1967 Sivasspor Kadın Taraftarlar Derneği, İVA Park AVM´de fotoğraf sergisi açtı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Sivas İVA Park
1967 Sivasspor Kadın Taraftarlar Derneği, İVA Park AVM´de fotoğraf sergisi açtı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Sivas İVA Park AVM´de 1967 Sivasspor Kadın Taraftarlar Derneği ve duayen gazeteci Yücel Yönal´ın arşivinde bulunan Sivasspor fotoğraflarıyla sergi açıldı. Sergiye Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Ak Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abullah Güler, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Serginin açılışında konuşan 1967 Sivasspor Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Zühal Bali, Sivassporlu olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
"Sivasspor hatırası, Yücel abinin objektifinden ve kaleminden tüm Türkiye´ye yayıldı"
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Gazeteci Yücal Yönal ve Zühal Bali öncülüğünde güzel bir ortam, güzel bir ambiyans oluşturuldu. Sivasspor´un kuruluşundan bugüne kadar bütün birikimi ve Sivasspor hatırası, Yücel abinin objektifinden ve kaleminden tüm Türkiye´ye yayıldı. Emeği geçen herkese ve katılanlara çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Ak Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abullah Güler, Bir marka değerin oluşturulmasının en önemli altyapısı, o hafızanın nereden başladığını, hangi aşamalardan geçtiğini bilmektir" diye konuştu.
"Sivasspor şehrimizin en önemli markası"
Vali vekili Şakir Öner Öztürk´te Sivasspor´un şehir için çok önemli olduğuna değinerek, "Sivasspor şehrimizin en önemli markalarının başında geliyor. Şehrimizi hem ulusal düzeyde hem de uluslararası anlamda tanınması noktasında Sivas´ın yüz akı olan bir değeri" ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından 1967 Sivasspor Kadın Taraftarlar Derneği, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz´ın doğum günü nedeniyle pasta kesti. Daha sonra serginin açılışı yapılarak gezildi.
İVA Park AVM´nin giriş katında açılan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.