casino siteleri

Japonyadan Besni Devlet Hastanesine USG cihazı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Ocak 2024 10:55
Japonyadan Besni Devlet Hastanesine USG cihazı
Japonya Uluslararası işbirliği Ajansı Türkiye Ofisi tarafından Besni Devlet Hastanesine USG cihazı alındı.Besni Devlet Hastanesini ziyaret eden Japonya
Japonya Uluslararası işbirliği Ajansı Türkiye Ofisi tarafından Besni Devlet Hastanesine USG cihazı alındı.
Besni Devlet Hastanesini ziyaret eden Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı Türkiye Ofisi görevlileri, burada hastane yönetimiyle bir araya geldi. Hastanede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Japonyalı heyet, hastaneye USG (ultrasonografi) cihazı bağışında bulundu.
Japonyalı heyete teşekkür ederek açıklamalarda bulunan Besni Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşenur Gezer Buğrul, Hastane yönetimimizi ziyarette bulunan çok değerli Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ve meslektaşlarımız ile hastanemiz acil servis ve yataklı servisi dolaşarak kurumumuz hakkında bilgilendirdik.
Acil Servisimizde ihtiyaç duyduğumuz USG (ultrasonografi) cihazı bağışı yapıldı. Cihazımız portabıl olarak tasarlanmış olup üst düzey, ileri teknolojiden faydalanarak geliştirilmiş yeni nesil USG cihazıdır. Bu cihaz ile radyoloji birimimize başvuran hastalarımıza daha iyi hizmet sunacağız. Besni Devlet Hastanemize tıbbi cihaz desteği sağlanması hususunda gerekli görüşmeler sağladık. Hastanemize gösterdikleri ilgi bizleri çok mutlu etti, taleplerimizi memnuniyetle karşılayıp, devlet hastanemize katkıda bulunan Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansına Besni halkımız adına teşekkürlerimizi sunarız diye konuştu.
Hastaneden ayrılırken memnuniyetini dile getiren heyet fiziki şartları ve verilen hizmetleri oldukça beğendiklerini söyledi.