casino siteleri

Kaçan uyuşturucu tacirleri jandarmanın B planıyla yakalandı

Asayiş Haber Girişi : 12 Kasım 2020 09:48
Kaçan uyuşturucu tacirleri jandarmanın B planıyla yakalandı
Elazığ´da jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada belirlenen şüpheliler araçla kaçtı, ancak ekiplerin B planı ile yakalandı. 3 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 850 gram esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı istihbari çalışma da şüpheli K.A, E.Z. ve F.K´nin il dışından Elazığ´a uyuşturucu getireceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine şüphelilerin bulunduğu araç belirlenerek yol kontrol noktasında durdurulması planlandı. Yol kontrol noktasında ihtara rağmen durmayan araç için jandarma ekiplerinin B planı olarak gidebileceği değerlendirilen yol güzergahına yerleştirdiği ikinci tim devreye girdi. Yolda tedbir alan jandarma ekibi, aracı durdurarak 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Araçta narkotik köpeği Kadeh ile yapılan aramada zulalanmış 850 gram esrar ele geçirdi.
Gözaltına alınan 3 şüphelinin ifadesinin ardından "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edileceği bildirildi.