casino siteleri

Kadın Meclisi Yorgunluklarını Piknikde Attılar.

Malatya Haber Girişi : 06 Haziran 2015 15:10
Kadın Meclisi Yorgunluklarını Piknikde Attılar.
Malatya Kent Konseyi Kadı

Battalgazi Tarım Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen pikniğe Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Piknik programına daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık bir sürpriz yaparak kadınlara ziyarette bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, kadınların aile merkezli yapmış olduğu çalışmaları çok anlamlı bulduğunu söyleyerek “Ülkemizde aile birimine yönelik ciddi manada bir dejenerasyon yaşanmaktadır, bu durum bizleri fazlasıyla rahatsız etmektedir” dedi. 

Toplumun en küçük biriminin aile olduğunu belirten Çalık, güçlü toplumların güçlü aile olmaktan geçtiğini kaydetti. Çalık, güçlü aile için her bireyin ayrı sorumluluğu olduğunu ifade ederek, modernleşme diye nitelendirilen ve değerlerimizden uzak olan tutumlara karşı tavır almamız gerektiğini vurguladı. 

“Toplumun Omurgası Aile, Ailenin Omurgası Kadın” 

Çalık, “Toplumun omurgası aile, ailenin omurgası kadındır. Kadının her konuda bilinçlendirilmesi büyük önem taşımaktadır. Kadınlar olarak bizlerde kültürel değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yaşamalı ve yaşatmalıyız” dedi. 

Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, kadın meclisi olarak önceliği aileye verdiklerini, bu anlamda da kadınları her alanda bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini vurguladı. 

Yaz sezonu dolayısıyla kısa bir ara verdiklerini ifade eden Dirikolu, eylül ayı itibari ile çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Dirikolu, kapanış pikniğinde aralarında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’a teşekkür ederek, “ Kadın Meclisi olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda bizleri destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Programın sonunda Kadın Meclisi üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile birlikte pasta keserek, hatıra fotoğrafı çektiler.

Deprem konutları