casino siteleri

Kadının şantaj tuzağına düştü

Gündem Haber Girişi : 27 Aralık 2017 20:10
Kadının şantaj tuzağına düştü
Malatya’da bir esnaf, ken

 Malatya’da esnaflık yapan bir vatandaş, kısa süre önce tanıştığı ve sabah kahvaltıya davet eden G.Ş. adlı kadının evine gitti. Daha sonra G.Ş., birlikte kahvaltı yaptıktan sonra, kadının cinsel birliktelik talebi üzerine  soyunmaya başladığı bu sırada eve 3 erkek ile bir kadın geldi. Erkek şahıslardan birisi, “Bu kadın benim nişanlım. Bunu kan temizler” diye tehdit ettikten sonra anlaşabileceğini söyledi. 

Deprem konutları

Yapılan şantaj ve tehdit sonucunda üzerindeki bir miktar parayla birlikte otomobilinin anahtarını verdiğini, ayrıca 10 bin liralık da çek imzaladı.

Evden ayrıldıktan sonra Asayiş Şubesi’ne giden ve başından geçenleri anlattı ve şikayetçi oldu. Asayiş Şubesi ekipleri tarafından 2’si kadın olmak üzere toplam 5 şüpheliyi gözaltına alındı. Şantaj yoluyla  elde edilen para, çek, oto anahtarı şüphelilerin üzerinden çıktı.

Esenlik haber arası

Polisteki sorgularının ardından Adliye’ye sevk edilen şüphelilerden, esnafı evine davet eden G.Ş. adlı kadın ile N.Ö., V.D. ve Y.G. adlı şahıslar, “Nitelikli Yağma ve Şantaj” suçundan Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. K.G. adlı kadın ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.