casino siteleri

Kahraman köpekler: Asko ve Pia, 5 günde 10 kişiye ulaştı

GENEL Haber Girişi : 14 Şubat 2023 09:55
Kahraman köpekler: Asko ve Pia, 5 günde 10 kişiye ulaştı
Kahramanmaraş´ta enkaz alanlarında çalışmalara katılan Almanya´nın kurtarma ekiplerinin en büyük destekçileri K9 köpekleri Asko ve Pia, s
Kahramanmaraş´ta enkaz alanlarında çalışmalara katılan Almanya´nın kurtarma ekiplerinin en büyük destekçileri K9 köpekleri Asko ve Pia, son 5 gün içerisinde 10 kişiye ulaşarak, yaşama dönmesini sağladı.
Türkiye´yi yasa boğan ve 10 ili derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli depremlerin 9´uncu gününe girildi. Binlerce binanın çöktüğü depremde arama kurtarma ekipleri bugüne kadar inanılmaz kurtuluşlara imza attı. Halen saha çalışmalarını sürdüren arama-kurtarma ekiplerinin yakın dostu ve çalışma arkadaşları K9 köpekler de önemli fayda sağladı. Kahramanmaraş´ta Almanya´nın arama kurtarma ekibinde görevli arama kurtarma köpekleri Asko ve Pia da özellikle son 5 günde 10 kişiye ulaşarak enkazdan çıkarılmasını sağladı.
Kahraman köpeklerle ilgili bilgi veren arama kurtarma ekiplerinden Danelva Felix, "Deprem nedeniyle 5 gündür buradayız. Asko ve Pia sayesinde 10 kişiyi sağ olarak çıkardık. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.