casino siteleri

Kahramanmaraş´ta 3 günde 23 hırsız yakalandı

Asayiş Haber Girişi : 08 Ocak 2021 23:42
Kahramanmaraş´ta 3 günde 23 hırsız yakalandı
Kahramanmaraş´ta çeşitli hırsızlık olayları nedeniyle operasyonlar düzenleyen polis ekipleri, 3 gün içinde 23 şüpheliyi yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli şahıslara yönelik sokaklarda kontrol yaparken hırsızlık olayına karışan 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Gece saat 02.20´de Duraklı Mahallesinde bir tekel bayiinin camını kırıp içerden alkol çalan Hasan E.(19) ve İbrahim E.´yi (20) içki şişeleriyle birlikte suçüstü yakaladı. Saat 07.00´de Sümer Mahallesinde otodan teyp çalan Emre Ö.(21) de teyp ile birlikte suçüstü yakalandı. Saat 04.00´te Bayazıtlı Mahallesi´ndeki bir otomobilden tamir malzemesi çalan Mustafa D. (30) sokakta dolaşırken yakalandı.
Gözaltına alınıp İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen 4 şüpheli işlemleri sonrasında Adliyeye sevk edildi. 4 şahıs da tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kahramanmaraş´ta Polis Ekiplerinin hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yoğun bir çalışma sürdürdüğü, son 3 gün içinde il merkezinde cadde sokaklarda yoğun denetim ve takiplerde, 1´i evden, 2´si işyerinden, 2´si otodan, 2´si motosiklet çakarken 7 hırsız çalıntı malzemelerle birlikte suçüstü yakalandığı, hırsızlıktan aranan 14 kişinin sokaklarda dolaşırken yakalandığı öğrenildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan 23 kişiden 15´inin tutuklandığı, 3 kişinin ise gözaltı işlemlerinin devam ettiği belirtildi.