casino siteleri

Kahramanmaraş´ta ekiplerin sağanak yağış nöbeti

ÇEVRE Haber Girişi : 15 Kasım 2023 08:41
Kahramanmaraş´ta ekiplerin sağanak yağış nöbeti
Kahramanmaraş´ta etkili olan sağanak yağışın çevreye verdiği hasar ile tahribatları ortadan kaldırmak ve meydana gelebilecek aksamaların ö
Kahramanmaraş´ta etkili olan sağanak yağışın çevreye verdiği hasar ile tahribatları ortadan kaldırmak ve meydana gelebilecek aksamaların önüne geçmek için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece saatlerinden itibaren teyakkuzda. Yağışın şiddetini artırdığı anda derhal müdahale edip su tahliyesini sağlayarak arterlerde su birikimini engelleyen ekipler, şehrin muhtelif noktalarında yağışın geride bıraktığı balçıklar da iş makineleriyle temizlenerek arterler ulaşıma açık tutuluyor.
Onlarca iş makinesi ve personelle yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla, sağanak yağışlar neticesinde meydana gelebilecek aksamaların önüne geçilmesi hedefleniyor.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; yağışlara karşı tüm tedbirlerin alındığı, tüm araç ve personellerin sahada olduğu, herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda vatandaşların ALO 153´ten Afet Koordinasyon Merkezi´ne (AKOM) ulaşabilecekleri belirtildi.