casino siteleri

Kahramanmaraş´ta inşaat atıkları temizleniyor

ÇEVRE Haber Girişi : 24 Ağustos 2023 12:00
Kahramanmaraş´ta inşaat atıkları temizleniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına rastgele bırakılan inşaat atıkları ve enkaz kalıntılarını iş makineleri
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına rastgele bırakılan inşaat atıkları ve enkaz kalıntılarını iş makineleriyle hafriyat alanına taşıyarak, şehirde görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçiyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerine rastgele bırakılan inşaat ve hafriyat atıkları ve enkaz kalıntıları ile mücadelesini hummalı bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı´nca yürütülen çalışmalarla; çevreye rastgele bırakılan moloz yığınları iş makineleriyle bulunduğu ortamdan hafriyat alanına taşınarak, görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Büyükşehir Belediyesi´nden yapılan açıklamada; kent estetiğinin sağlanması, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve insan sağlığını olumsuz etkileyen hafriyat atıklarının bertaraf edilmesi noktasında çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.