casino siteleri

Kahramanmaraş´ta Kur´an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi

Eğitim Haber Girişi : 05 Ağustos 2023 11:44
Kahramanmaraş´ta Kur´an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi
Kahramanmaraş´ta Müftülük tarafından Kur´an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu Mahall
Kahramanmaraş´ta Müftülük tarafından Kur´an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.
Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu Mahallesi´nde Kur´an kursunda eğitim gören 35 öğrenci, mezuniyet belgesi aldı. Kursu tamamlayan öğrenciler, Kur´an okuyarak, düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı. Dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.
35 öğrencisi olduğunu belirten Kur´an Kursu hocası Fatmanur Sakar, "Öğrencilerimin bir kısmı cüzdeydi, bir kısmı dualardaydı, bir kısmı da Kur´an-ı Kerim´deydi. 6 haftalık bir süreçti. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsi zamanını ayırıp geldi. Özellikle buraya gönderen anne babalara çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerin beni hiç üzmedi ve başarılarından dolayı onlara teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
Öğrencilerden Ayşe Nisa Tepeci de Kur´an-ı Kerim okumaya geçtiği için çok mutlu olduğunu kaydetti.
10 yaşındaki Ravza Güneş ise, "Burada çok mutluyum. Dualar öğrendik. Kur´an okumayı öğrendim. Oyunlar oynadık" diye konuştu.
13 yaşındaki Fatma Nisa da, "Kur´an kursuna gidiyorum. Dualarımı ezberledim. Cüzümü bitirip Kur´an-ı Kerim´e geçtim. Hocama çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.