casino siteleri

Kahramanmaraş´ta Yavşan Yaylası´nın yolu yenilendi

ÇEVRE Haber Girişi : 05 Kasım 2021 13:19
Kahramanmaraş´ta Yavşan Yaylası´nın yolu yenilendi
Türkiye´nin sayılı tabiat parkları arasında gösterilen Yavşan Yaylası´na ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arter baştan sona yenilendi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, turizm alanlarının potansiyelinin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, Türkiye´nin 39. Tabiat Parkı olan Yavşan Yaylası´na ulaşım yatırımı yapıldı. Onikişubat Dereboğazı Mahallesi´nde Yavşan Yaylası´na ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arter baştan sona yenilendi. Şeritlerin darlığı sebebiyle geçişlerde sorun yaşanan bölgelerde genişletmelerin de yapıldığı arter ile artık Yavşan Yaylası´na kesintisiz ulaşım sağlanıyor.
Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak turizm alanlarımızın potansiyelinin artırılmasına yönelik yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda Yavşan Yaylası´na ulaşım sağlayan yolumuzu yeniledik. Dereboğazı Mahallesi´nden itibaren geçişlerde sorun olan bölgelerde genişletme çalışmalarını da tamamladık. Gerçekleştirilen yatırımla Yavşan Yaylası´na ulaşım sağlayan yol daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Şehrimize hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı.