casino siteleri

Kahta Belediyesi taşeron işçilerinden Cumhurbaşkanına teşekkür

Bölge Haber Girişi : 10 Ocak 2018 15:51
Kahta Belediyesi taşeron işçilerinden Cumhurbaşkanına teşekkür
Adıyaman'ın Kahta İlç
Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesinde çalışan taşeron işçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadro için teşekkür etti.

Kahta Belediyesinde çalışan taşeron işçiler, ‘sürekli işçi’ kadrosuna geçişinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etmek için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi önünde yapılan basın açıklamasına Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, AK Parti Kahta Kadın Kolları Başkanı Ebru Güler ve taşeron işçileri katıldı.

Taşeron işçileri adına konuşan Kahta Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hikmet Kızıl, “Bilindiği üzere ülkemizde son yıllarda yanlış uygulamalar nedeniyle önemli bir sorun haline gelen taşeron konusu çözüm bekleyen bir sorun halindeydi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan verdiği müjdeli haberle bu önemli sorunu çözüme kavuşturdu. Artık işçilerin üzerinde ağır bir yük olan özel sözleşmeli, geçici, bir yıllık, üç yıllık değil, sürekli işçi kadrosuna geçiriliyoruz yaş sınırı, eğitim şartı, asıl iş, yardımcı iş ayrımı olmayacak. Bundan önce sürekli bir endişe içinde kaldığımız için sıkıntı yaşıyorduk. Ama bundan sonra iş güvenliğimiz olacak. Bütün işçi kardeşlerimiz bundan sonra kadrolu işçi olacak. Yıllardır beklediğimiz kadroya geçtiğimiz için mutluyuz. Taşeron işcilerin kadroye geçişi sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ebru Güler’e teşekkür ediyorum. Ülkemize, ilçemize ve işçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.