casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

KALDIRIM MAHALLESİNDEN AK PARTİ'YE DERS GİBİ CEVAP

Siyaset Haber Girişi : 08 Haziran 2015 22:25
KALDIRIM MAHALLESİNDEN AK PARTİ'YE DERS GİBİ CEVAP
Ak Parti seçim öncesinde

Ak Parti seçim öncesi mahalle gezileri kapsamında Orduzu Kaldırım mahallesini ziyaret etmiş, burada partililerle mahalleliler arasında bir gerilim yaşanmıştı.

Deprem konutları

İddiaya göre Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan konuşma yaparken iki genç tepki göstermiş, diğer mahalleliler araya girince olaylar büyümeden yatışmıştı. Ancak bu defa sahneye Mustafa Şahin çıktı ve tepki gösteren gençlere hakaret ederek olayların büyümesine sebep olmuştu.

Mustafa Şahin'in mahallelilerle bu şekilde bir diyaloga girmesi bir çok yazılı ve görsel medyada yer bulmuş, yapılan yorumlarda Orduzu Kaldırım mahallesi Ak Parti'ye sanki tepkiliymiş gibi bir görüntü verilmeye çalışıldı. 

Bu durumda seçimlerde Kaldırım mahallesinin Ak Partiye vereceği destek büyük merak konusu olmuştu.

Malatya'da konuşulan konu, Pazar günü yapılan seçimlerde Orduzu Kaldırım mahallesinin ortaya koyduğu tablo, herkese cevap niteliği oluşturması oldu. Yapılan yorumlara göre, Kaldırım mahallesi Ak Parti'ye verdiği %93'lük destekle aslında en önemli cevabı kendileriyle polemiğe giren milletvekili Şahin'e vermiş oldu.

İşte Kaldırım mahallesinin sandığında çıkan oyların dağılımı:

Ak Parti: 920

Bağımsız:59

HDP: 18

MHP: 13

CHP: 11

Saadet: 5

BTP:3

LDP:1

YouTube Haber arası

Bu sonuçlara göre Kaldırım mahallesi beklenenin tersine %93'le daha önce de olduğu gibi Ak Parti'ye büyük destek vermiş oldu.