casino siteleri

Kaliteye Uygun Fiyatlarla Ulaşmanın Yolu Protan’da

Diğer Haber Girişi : 21 Nisan 2021 09:51
Kaliteye Uygun Fiyatlarla Ulaşmanın Yolu Protan’da

Düşük eğimli çatı türlerinin her tür dış etkenden ve bu etkenlerden kaynaklanabilecek olan olumsuz etkenlerden korunması amacına yönelik olarak ve gerekli korumayı sağlayacak olan izolasyon malzemelerinin kullanılmasıyla yapılan yalıtım uygulamaları düşük eğimli çatı izolasyonu olarak adlandırılır.

Deprem konutları

ProtanTurkey müşterilerinin ihtiyaçlarını en kaliteli ürünlerle karşılamaya yönelik prensipleri doğrultusunda, düşük eğimli çatılar için de uzun ömürlü ve yüksek kaliteli çözümler sunmaya özen göstermektedir. Protan ürünleri ile tüm iklimlerde sağlam ve yüksek teknik standartlarda sürdürülebilir çatı çözümleri sunmaktadır. Açık çatılar için bir dizi yüksek kalitede ürün sunması sayesinde kullanıcılara sağlam, kaliteli ve uygun fiyatlı çözümlere kolaylıkla ulaşabilme imkanını verir. Protan SE, Protan EX, Protan TPO-FPO membranlar düşük eğimli çatı izolasyonlarında kullanılabilen yüksek performanslı yalıtım malzemeleridir.

Kullanılan çatı kaplama malzemelerinin kalitesi, binanın uzun ömürlü olması ve içerisindeki yaşamın sağlıklı bir şekilde devam ettirilebilmesi açısından oldukça büyük bir etkiye sahiptir. Çatılarda meydana gelebilecek olan yoğuşma problemlerinin önüne geçilebilmesi için çatı kaplama malzemelerinin altında kullanılan malzemelerinin özenli bir şekilde seçilmesi gerekir. Düz çatı izolasyonu için kullanılacak olan malzemelerin nefes alan diğer bir deyişle buhar geçirgen yapıya sahip olması, çatının sağlıklı ve uzun ömürlü olması için dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri olarak kabul edilir. 

Protan FPO - TPO örtüler atmosfer koşullarına ve güneş ışınlarına dayanıklılıkları ile ön plandadır. Sıcak hava kaynağı ile birleştirilen, polyester taşıyıcılı bir termoplastikpoliolefin esaslı su yalıtım membranıdırlar. Hafif metal çatılarda, bahçe teras çatılarda, membranlı hazır panellerde ve beton çatılarda su yalıtımı uygulamalarında kullanılabilirler. 

Protan Sektörünün Öncü İsmi Olarak Kabul Ediliyor

Beton, ahşap ya da metal çatı iskeletlerinin çeşitli malzemelerle kaplanması işlemine çatı kaplama adı verilir. Çatılar konumları dolayısıyla iç ve dış pek çok farklı etken ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Binaların en temel yapı malzemelerinden biri olan çatıların bakımının, onarımının ve yalıtımının düzenli olarak yapılması binanın dayanıklılığı artırılması ve binanın daha uzun ömürlü olması açısından bir zorunluluk olarak kabul edilmektedir.

Çatı kaplama malzemelerinin pek çok farklı çeşidi bulunur ve bu nedenle çatı kaplama uygulamaları yapılırken kullanılacak olan malzemeler, uygulamanın yapılacağı alan özelinde titizlikle seçilmelidir. Etkili çatı kaplama uygulamalarının yapılabilmesi için doğru malzemeler seçilmeli ve uygulama iyi bir işçilikle yapılmalıdır.

Kullanılacak olan çatı kaplama malzemeleri; ülke, bölge, coğrafi ve iklimsel özellikler gibi etkenler göz önünde bulundurularak seçilmelidir. Aşırı soğuk ya da aşırı sıcak sonucunda ortaya çıkan sert hava değişimleri binaların tüm yapı malzemelerinde olduğu gibi çatıda da yıpranmalara ve aşınmalara neden olabilir. Bu nedenle çatıların bakımı, onarımı mutlaka düzenli olarak takip edilmeli ve çatı kaplama sırasında en uygun malzemelerin en doğru şekillerde ve en kaliteli işçilikle uygulanmasına özen gösterilmelidir.

Yalıtım Malzemerini Uygulama Alanına Göre Seçmelisiniz

Protan tarafından üst düzey kalite standartlarında üretilen Protan SE membranlar, düz ya da kavisli fark etmeksizin her yere kolaylıkla uygulanabilmektedir. Yumuşatılmış / esnetilmiş özelliklere sahip olan PVC membranlar her türlü hava koşuluna ve iklime kolaylıkla uyum sağlarlar. Protan SE membran serisi; açıkta kalan çatı yüzeylerinde kullanılan polyester donatı takviyeli PVC membran ürünleridir. Mekanik olarak sabitlenebildiği gibi serme yöntemiyle vakumlu çatı sistemine uygulanabilmesinin yanı sıra vakumlu çatı sistemlerine gevşek olarak da döşenebilmektedir. 

Protan SE; düz, eğimli çatılar ve kavisli çatıların tüm şekil ve kombinasyonlarında kullanılabilen bir membrandır. Aynı zamanda vakumlu ve mekanik sabitleme sistemlerine açık çatı montajı için de kullanılabilir Bu çatı sistemleri yeni yapılarda ve yenileme projelerinde eğimli ve düz çatılar için kullanılması uygun ürünler olma özelliğine sahiptirler.

Protan EX membranlar mekanik olarak monte edilebilir ya da bir vakum çatı sistemine kolayca döşenebilir. Bitümlü çatı kaplamalarına ve ahşap yüzeylere doğrudan uygulanabilmeleri mümkündür.

YouTube Haber arası

Protan EVA uzun ömürlü tek katlı su yalıtım membranıdır ve güçlü moleküler yapısı sayesinde uzun yıllar stabil ve dayanıklı olarak kalma özelliğine sahiptir. Protan EVA ile geliştirilen PVC membranlar yalıtım anlamında kesin ve net çözümler sağlamaktadırlar. Ayrıca Protan EVA gelişmiş kimyasal, ısı ve UV direnciyle uzun vadeli kaynak kabiliyeti de sağlayabilen bir yalıtım malzemesidir. Protan Türkiye’nin web sitesini ziyaret etmek için: https://protanturkey.com/

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.