casino siteleri

Karamollaoğlu, Sivasa eleştirdiği hızlı trenle gitti

POLİTİKA Haber Girişi : 03 Mart 2024 11:41
Karamollaoğlu, Sivasa eleştirdiği hızlı trenle gitti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun, Sivasta partisinin aday tanıtım törenine katılmak için Bu hizmet değildir diyerek şiddetle eleştird
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun, Sivasta partisinin aday tanıtım törenine katılmak için Bu hizmet değildir diyerek şiddetle eleştirdiği yüksek hızlı treni kullanması dikkat çekti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 13 Mayıs 2018 tarihinde Sivasta düzenlediği mitingde hızlı trenin hizmet olmadığını, hızlı tren ile Sivastan göçün hızlanacağını belirterek, Biz Sivasa o kadar sahip çıktık ki şimdi Hızlı treni getiriyoruz diyorlar. Ya mübarek hızlı trenin Sivasa getireceği bir fayda demeyelim de kolaylık diyelim. Nedir o? Göçü hızlandıracak. Adam otobüsle gidip sıkıntı çekeceğine trene binip İstanbula biraz daha hızlı gidecek. Bu hizmet değil ifadelerini kullanmıştı.
Karamollaoğlunun bugün Sivasta gerçekleştirilecek olan aday tanıtım törenine katılmak için eleştirdiği yüksek hızlı tren ile seyahat etmesi dikkat çekti. Ankaradan yüksek hızlı tren ile Sivasa giden Genel Başkan, Sivas Yüksek Hızlı Tren Garı önünde partililer tarafından karşılandı.