casino siteleri

KARAMSARLIĞA KAPILMAYIN!..

Takım son haftalarda, Göztepe karşılaşmasıda dahil kanaatimce güzel futbol sergilemekte.Bireysel hatalar olmasaydı, İyi olmayan Göztepeyi çok rahat geçerdik.En azından 1 puanı alıp gelebilirdik.

Tüm taraftarlara sesleniyorum; bazılarının gazına gelip takımdaki futbolculara veryansın etmeyin lütfen. Takım gayet iyi. Yardımlaşma, pas alışverişleri, hücumda çoğalma ,kim ne derse desin harika.Göztepe karşılaşmasında belki bizleri mahcup ettiler futbolcularımız ama; futbolda bu tür sonuçlarında olacağını düşünmek gerekir. Doğrudur bugüne kadar  Sadık Çiftpınar takımın en iyilerinden ve sağlam futbolcularımızdan. Nitekim küçük bir hatası golün gelmesine sebeb oldu. Yine Kemalin kayması sonucu ikinci golleri. Ve akabinde Vedat’ın bu tür hatalarını lig boyunca izledik. Yine aynı hataya düştü ve üçüncü bireysel hatadan mağlup olduk.

Kimse bu haftadan sonra sosyal paylaşım sayfalarında, futbolcularımıza ve teknik ekibimize laf etmesin. Aman ha aman…Bu çocuklar  4 haftadır kimselerin tahmin edemediği performansı gösterdiler. Karabük’ü ve Elazığ’ı mağlup ettiler. O güzel futbollarını Adanaspor karşısında da sürdürdüler. Göztepe karşısında kötü bir takım yoktu. Yine mücadele vardı. Yardımlaşma vardı. Güzel futbol vardı . Bu tür karşılaşmalarda bu tür sonuçların olacağını söylemek gerekir. Ama hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Bu takım lig’de rahat bir şekilde kalacaktır. Ve akabinde şu tür maçları bireysel hatalar olmasaydı, şimdi bu maç dan rahatlıkla galip yada 1 puanla dönebilirdik. Ah’layıp Vahlamanın bir anlamı yok. Ben bu takımın bu performansından memnunum ve bu takım rahatlıkla ligde kalıcığını ispatlamış durumdadır.

Takımın en çok beğendiğim yanı ise, mağlup bir durumda veya galip, aynı performansı  maçın bitimine kadar sürdürmesi. Ve son haftalarda Kemal’in performansı ise sanırım gölgede kalmakta. Göztepe karşısında da kanaatimce maçın kahramanı Kemal’di. 9 haftadır galip gelemeyen Göztepe bu galibiyet sonrası nasıl bir performans sergiler onuda ilerleyen haftalarda izleyeceğiz. Yeni Malatyaspor  Göztepe karşısında en az 1 puanla dönmeliydi. Nitekim İrfan Buz hoca yedek oyuncularının oyuna katkı sağlamayışının da sorumlusu olmaması gerekir. Nitekim 3 ncü golün öncesinde verilmesi gereken penaltı ve akabinde Vedat’ın akıl almaz hatası.

Bu maçı unutuyoruz.  Takıma desteğimizi sürdüreceğiz.  Kalan maçlarımızda 3 galibiyet bizleri rahatlıkla ligde bırakacaktır. Takıma güveniyoruz ama, ayaklarımızıda sağlam basmak gerekir.Her takım düşme tehlikesinde ve her takım play of ya da ligin liderliğine oynayan takımlar.Bu bağlamda ayaklar yere sıkı sıkıya basıp, birlik ve beraberliğin güzelliklerini sürdürmemiz gerekir düşüncesindeyim….