casino siteleri

Katipoğlu´na Devlet Üstün Fedakarlık madalyası verildi

ÇEVRE Haber Girişi : 26 Nisan 2023 14:31
Katipoğlu´na Devlet Üstün Fedakarlık madalyası verildi
Katipoğlu´na Devlet Üstün Fedakarlık madalyası verildi

Asrın felaketinin Malatya´da arama-kurtarma çalışmalarında büyük çaba sarf eden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu´na Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası takdim edildi.

Deprem konutları


6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası yıkımın yaşandığı 11 ilde arma-kurtarma faaliyetlerinde bulunan yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı takdim edildi. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilen törene Cumhurbaşkanı Erdoğan´da katılırken, törende arama kurtarma faaliyeti yapan 218´i Türk, 116´sı yabancı olmak üzere 334 kişi Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü.


Törende Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu´da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay´ın elinden aldı.

YouTube Haber arası


Katipoğlu, tören sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün Cumhurbaşkanlığında çok önemli ve gurur verici bir gün yaşadım, `Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası´nı şahsım ve Malatya İtfaiye Teşkilatım adına almış bulundum. İnşallah mesai arkadaşlarımda bu gururu Malatya´daki törende yaşayacak ve hepsi nişanlarını alacak. Bu şehir için sadece elini değil vücudunu da taşın altına koyan tüm fedakarlara teşekkürlerimle. Tekrar geçmiş olsun, Malatya´m" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.