casino siteleri

Kaybolan köpeğini bulana 10 bin lira ödül verecek

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 23 Ocak 2024 13:36
Kaybolan köpeğini bulana 10 bin lira ödül verecek
Elazığda 17 gündür kayıp olan Lila isimli köpeğini arayan Ebru Gür, köpeğini bulup getirene 10 bin lira para ödülü vereceğini belirtti.Elazığda yaşayan
Elazığda 17 gündür kayıp olan Lila isimli köpeğini arayan Ebru Gür, köpeğini bulup getirene 10 bin lira para ödülü vereceğini belirtti.
Elazığda yaşayan Ebru Gürün 17 gün önce Lila isimli köpeği Hicret Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde bir anda ortadan kayboldu. 17 gündür her yerde köpeğini arayan Gür ailesi, yaptığı bütün çalışmalara rağmen hayvanlarını bulamadı. Bunun üzerine Ebru Gür, köpeğini bulup getirene 10 bin lira para ödülü vereceğini açıkladı.
Lila isimli köpeğin beş yıldır kendileri ile birlikte olduğunu ve çocuklarının hayvanı çok sevdiğini ifade eden Ebru Gür, Lila ailemin bir değeriydi. Bizim için çok önemliydi. Evimizin bahçesinde kayboldu. Normalde bahçeden kaçan bir köpek değildi. Kim aldı nasıl kayboldu bilmiyoruz. Köpeğimizi getirene 10 bin lira para ödülü vereceğim. Yeter ki bulunsun. Kim aldıysa rica ediyorum. Bize getirsin. Asla şikayetçi olmayacağım dedi.