casino siteleri

Kayıp Dilek, 38 gün sonra bulundu

Asayiş Haber Girişi : 20 Mart 2024 11:39
Kayıp Dilek, 38 gün sonra bulundu
Adıyamanda, 38 gündür kayıp olarak her yerde aranan Dilek Çakılkaya, polis ekiplerinin çalışmalarıyla Gaziantepte bulundu.Adıyaman merkez Yeşilyurt Maha
Adıyamanda, 38 gündür kayıp olarak her yerde aranan Dilek Çakılkaya, polis ekiplerinin çalışmalarıyla Gaziantepte bulundu.
Adıyaman merkez Yeşilyurt Mahallesi 2128. Sokakta ailesiyle birlikte yaşayan lise 2.sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Dilek Çakılkaya 38 gün önce okula gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Kendisinden bir daha haber alınamayan Dilek Çakılkaya için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Her yerde aranan Dilek Çakılkayanın Gaziantepte olduğu bir kafede çalıştığı tespit edildi. Durum üzerine Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Adıyaman Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları koordineli çalışmalar sonucunda Dilek Çakılkayayı buldu. Polis merkezine götürülen ve burada işlemleri tamamlanan Dilek Çakılkaya ailesine teslim edilmek üzere burada bulunan bir yurda yerleştirildi.
38 gündür kızını arayan anne Dilek Çakılkaya, Adıyaman Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi. Anne Dilek Çakılkayanın Gaziantepe giderek kızı Dilek Çakılkayayı yurttan teslim alacağı öğrenildi.